După ce zilele trecute un focar de coronavirus a fost descoperit la Spitalul CFR din Timișoara, acolo unde trei asistente și patru bolnavi au fost depistați cu COVID-19, o situație îngrijorătoare este la Spitalul Municipal din localitate.

O pacientă internată în secția de dermatologie, al cărei test pentru coronavirus a ieși inițial negativ, era de fapt bolnavă de COVID-19. Ea a fost transferată mai apoi în secția de hematologie, după care și-a cerut externarea, pe propria răspundere.

 Ajunsă acasă, a început să se simtă rău și a fost dusă la urgențe, de data aceasta la Spitalul Județean unde, conform protocolului, i s-a făcut din nou testul pentru depistarea coronavirusului. De data aceasta a ieșit pozitiv. Între timp însă, pacienta a ajuns din nou în secția de hematologie de la Spitalul Municipal.

Dintre cei care au intrat în contact cu ea, mai multe infirmiere, asistente și colegi de salon s-au molipsit de coronavirus, in total șapte persoane. Pentru altele testele au fost negative.  Femeia depistată cu coronavirus a ajuns în cele din urmă la Spitalul de Boli Infecțioase Victor Babeș din Timișoara dar medicii de acolo nu au mai putut face nimic pentru a o salva.

De interes:  Prezența la vot în județul Timiș, la ora 14.00. Tot mai mulți timișeni merg la vot

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.