În primul rând trebuie să alungăm vechea idee de augmentare artificială a buzelor, conform căreia mărirea buzelor este una inestetică. Astăzi, datorită progreselor importante în tehnologie și mai ales în produse, ne place să vorbim despre “înfrumusețarea” buzelor. De fapt, de multe ori nu se face o creștere a volumului, putem pur și simplu medicii ajută pacienții să-și definească mai bine buzele, să obțină o proporție mai bună sau chiar să le hidratez, fără a schimba deloc aspectul buzelor. Prin urmare, oricine este un candidat pentru o “înfrumusețare” a buzelor, chiar și buzele frumoase și proporționale pot necesita o hidratare sau profilare pentru a-și menține aspectul. Cel mai important lucru este identificarea nevoilor pacientului și un diagnostic medical bun, care prioritizează ceea ce este cu adevărat necesar și anume, obținerea unui rezultat cât mai natural și favorabil posibil.

Dacă intenționați să urmați o astfel de procedură în capitală, printre multitudinea de rezultate afișate, căutând marire buze Bucuresti, puteți apela la medicul Raluca Harnagea, al cărei cabinet se află situat lângă Piața Victoriei. Doctorul Harnagea deține experiența și abilitățile necesare, astfel încât tratamentele dermatologice și cele estetice să ofere rezultatele dorite de pacient.

De interes:  Patru cetățeni străini depistați de polițiștii de frontieră din Timișoara! Aceștia au declarat că au încercat să treacă ilegal frontiera din Serbia în România!

Cum să obțineți o augmentare a buzelor

Se efectuează prin infiltrarea filerelor cu acid hialuronic, cu canulă sau ac, iar execuția constă în infiltrarea umpluturii în zonele anatomice precise, pentru un rezultat dorit. Se poate infiltra marginea vermilionului (zona de tranziție dintre mucoasa buzei și piele) pentru a se profila sau mucoasa, pentru a câștiga volum. De obicei, procedura se face fără anestezie suplimentară (în plus față de cea care se face de obicei și care constă, în general, în aplicarea unei creme cu anestezic), deoarece este un proces minim invaziv. Pentru a ameliora disconfortul pacientului, dacă apare, medicul va decide ce metode aplică.

Ce riscuri are augmentarea buzelor

Ca orice proces ce presupune o intervenție medicală,  pot exista riscuri legate de produs și de tehnica pe care medicul o abordează. În ceea ce privește efectele adverse legate de produs, poate apărea o reacție alergică locală, dacă aveți o alergie la unii dintre compușii substanței injectate. Cu toate acestea, acidul hialuronic nu are capacitate alergică în țesuturi. În ceea ce privește tehnica, deoarece este efectuată prin perforări, riscurile comune acestui tip de intervenție sunt apariția sângerării și a vânătăilor

De interes:  Rucsacul pentru pisici face transportul mult mai uşor

Niciodată nu este prea târziu să apelați la o intervenție de injectarea a buzelor cu acid hialuronic, însă este recomandat să apelați numai la profesioniști, deoarece și rezultatele vor fi pe măsura așteptărilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.