Top 3 cele mai versatile tipuri de încălțăminte. Cum le purtăm?

Versatilitatea este o calitate importantă dacă nu vrei să îți aglomerezi garderoba. Așa cum există multe tipuri de haine versatile, și pantofii pot avea această calitate. Este esențial să ai câteva perechi de încălțăminte pe care să le poți asorta ușor, fără prea multe bătăi de cap. Trebuie doar să le alegi pe cele potrivite și să ții cont de câteva sfaturi pentru a le integra cu succes în ținutele tale. 

Iată 3 tipuri de pantofi versatili

  • Balerinii 

Probabil unii dintre cei mai versatili pantofi, balerinii pot fi asociați cu diverse stiluri și look-uri. În afară de ținutele sport, balerinii pot fi purtați atât ziua, cât și seara. Pe lângă comoditate, balerinii pot da un aer feminin și rafinat unei ținute.

Balerinii simpli, în culori neutre precum crem, negru, gri sau maro sunt necesari în garderoba oricărei femei. Îi poți purta ca alternativă pentru pantofii cu toc, dacă optezi pentru comoditate dar și finețe în ținuta ta. 

Balerinii cu aplicații strălucitoare, cu pietre sau în culori precum șampanie, auriu, argintiu, se potrivesc și diverselor ținute de seară. Ei pot fi asociați cu rochii tip cocktail sau lungi. Atâta timp cât au elemente strălucitoare, fine, pot aduce chiar un plus de eleganță ținutei. 

  • Botinele 

Botinele sunt faimoase pentru faptul că reușesc să complimenteze ținutele indiferent de anotimp sau stil vestimentar. Dacă balerinii sunt pantofi care nu pot fi purtați iarna, botinele au această calitate în plus. 

Botinele sunt potrivite pentru diverse ținute de zi, de la jeanși și un tricou alb, până la rochii scurte sau lungi. 

Botinele potrivite pentru ținutele de seară sunt cele cu toc, din materiale mai fine sau cu inserții strălucitoare. Poți alege din gama de botine elegante de damă de pe reverse.ro cele care ți se potrivesc, în funcție de ținutele tale. 

Indiferent de stilul vestimentar, botinele sunt un tip de încălțăminte purtată de majoritatea femeilor. Ele pot avantaja forma piciorului, mascând de exemplu o gleznă prea subțire sau prea groasă. 

  • Pantofii sport 

Pantofii sport au devenit favoriții femeilor de pretutindeni. Chiar și marile branduri integrează în ținutele create încălțăminte sport. Ea poate fi asociată nu numai cu look-urile sport, ci și cu cele casual, de zi sau uneori chiar de seară. 

Pe lângă confort, pantofii sport pot aduce un aer tânăr ținutelor tale. Ei pot fi asociați cu pantaloni de toate tipurile, fuste și rochii scurte sau lungi, paltoane sau pardesie. Indiferent de anotimp, ei pot fi asociați cu diverse ținute și le pot transforma în look-uri street style, foarte apreciate de femeile ocupate, mereu în mișcare. 

Pentru ținutele de seară, mai elegante, poți opta pentru pantofi sport creați pentru a fi eleganți. Ei prezintă de obicei inserții aurite sau argintate, pietre sau accesorii prețioase. Încearcă să alegi o formă potrivită a acestor pantofi sport eleganți, pentru a te avantaja în combinație cu look-ul tău de seară. 

Așadar, poți avea balerini, botine și pantofi sport în garderoba ta, pentru a nu-ți face griji în crearea ținutelor. Dacă ești o persoană activă, care nu iubește nepărat pantofii cu toc, poți opta pentru aceste 3 categorii, pentru a-ți completa armonios ținutele. 

Sursa foto: unsplash.com

De interes:  Comunitatea sârbă din Măceşti - păstrătoarea tradiţiilor spirituale şi culturale

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.