Toate sunt frumoase, unele doar au uitat asta!🙂

toate-sunt-frumoase-unele-doar-au-uitat-asta

Cunosc femei care au uitat cât de frumoase sunt. Femei care s-au lasat prada tuturor săgeților otrăvite si aruncate in dreptul inimilor chinuite de atâta dor si jale. Femei care au capitulat in fata „cuceritorului” de suflete si care s-au lasat amăgite de imaginea lor știrbita in oglinda. O oglinda atât de murdara si de șireata încât au ajuns sa se confunde cu imaginea lor văzuta in treacăt. Acele femei care nu mai au curajul de a se uita in oglinda inimii, fiind acoperite ca o ceata densa de cea a minții.

Cunosc femei care au uitat iubirea si cât de frumoasa este ea. Asa cum amnezicul uita de la mana pana la gura si asemenea actorului cuprins de emoție in fata publicului, căutându-si replicile ascunse in ființa. Femei cu chip de înger dar care si-au tăiat singure aripile in drumul lor spintecat de amintiri. Femei cu suflet de foc dar care si l-au înghețat in timp si fara martori. Femei care nu au inteles ca „Ma iubesc” inainte de „Te iubesc” e ordinea fireasca. Acele ființe care au căzut in golul minții, lăsându-și inima departe.

De interes:  Culisele statului paralel | Cine este Călin Mitică și ce rol a avut în punerea „pe butuci” a Căilor Ferate Române - șpăgi uriașe și contracte supraevaluate

Femeia care a uitat cât este de frumoasa a uitat sa fie ea. A uitat sa fie femeie. Sa fie bucurie, fericire si iubire. Femeia creatoare de frumos. Născătoare de caldura si un motor atât de puternic al vieții. Femeia care primește si care oferă înzecit. Care se lasa purtată de valul si de energia celorlalți si care înflorește zi de zi, necontenit. O femeie la fel ca toate celelalte. Dar o femeie care a reînvățat sa se iubească si sa creadă in ea.

Femeia care a uitat sa fie frumoasa este femeia uituca de Viata. Este cea care a uitat sa trăiască prezentul pur si sa se accepte. Femeia cu bucle sau cu parul drept, cu ochii albaștri sau căprui, mari sau mici, cu pielea fina si aromata, cu sânii atât de potriviți, cu buzele ei moi si calde. Femeia cu trecut, prezent si un viitor.

Nu exista femei urâte. Exista doar barbati care au nevoie de ochelari!🙂

De interes:  VIDEO Mircea Negulescu, la Realitatea PLUS, dezvăluiri despre cum turna Vlad Cosma: „Venea de trei-patru ori într-o săptămână, nu-l chema nimeni”

Pentru ca o Femeie nu trebuie sa se uite in oglinda pentru a-si aduce aminte cât este de frumoasa. Ea trebuie doar sa stie asta si … Atât!🙂

Citeste mai multe pe:

https://www.facebook.com/alexandruchermeleu

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.