Nera Bozovici a câștigat „Turneul Prieteniei”! Competiția de la Anina a reunit la start șase echipe – Banat FM sound factory

Pentru o zi, fotbalul juvenil a fost vedetă la Anina! În organizarea clubului ACS Viitorul Anina 2014, a Primăriei și a Asociației „Il Giocattolo”, pe stadionul „Minerul” din localitate a avut loc în weekend cea de-a IV-a ediție a „Turneului Prieteniei”, eveniment sportiv care a reunit la start șase formații din Caraș-Severin și Timiș. Participantele au fost împărțite inițial în două grupe: gazdele de la Viitorul Anina, ASU Politehnica Timișoara și Ursuleții din Brădet au evoluat în grupa A, iar AS Mundo Reșița, Ripensia Timișoara și ACS Nera Bozovici și-au disputat întâietatea în grupa B.

Cele mai bune două formații din fiecare serie s-au calificat mai departe, faza semifinalelor consemnând următoarele rezultate: Ripensia Timișoara – ACS Viitorul Anina 3-2 și Nera Bozovici – ASU Poli Timișoara 2-1. „Trofeul Prieteniei” a fost disputat așadar de Ripensia Timișoara și Nera Bozovici, iar duelul Timiș – Caraș-Severin s-a încheiat cu victoria tinerilor fotbaliști cărășeni, care s-au impus cu scorul de 3-0.

De interes:  Culisele Statului Paralel. O nouă putere la Guvern: Grupul PNL de la Gorj - Cum și-a adus Vîlceanu oamenii în funcții cheie

A fost o competiție reușită din toate punctele de vedere, spune tehnicianul Nelu Badea, președintele-antrenor al celor de la Viitorul, și principalul organizator al tradiționalei competiții.
„Copiii au fost mulțumiți, antrenorii de asemenea, iar arbitrajele pot să spun că au fost impecabile. Nivelul tehnic a fost unul destul de ridicat, cu jucători buni, cu o atmosferă frumoasă, asigurată de părinții din tribună, deci putem spune că a fost un eveniment reușit. Pentru locurile 5-6 au luptat Ursuleții din Brădet și fotbaliștii de la AS Mundo, câștig de cauză având Ursuleții cu 1-0. În meciul pentru locurile 3-4, ACS Viitorul Anina a învins cu 2-0 formația Politehnica Timișoara, iar în finala competiției ACS Nera Bozovici a dispus cu 3-0 de Ripensia. Țin să mulțumesc tuturor celor care s-au implicat în organizare, dar mai ales echipelor care ne-au onorat cu prezența, și sper ca la ediția următoare să ridicăm și mai mult nivelul competiției”, a declarat Nelu Badea.

La cea de-a IV-a ediție a „Turneului Prieteniei” s-au acordat și obișnuitele distincții individuale: cel mai bun jucător a fost declarat Marcel Purea (ACS Viitorul Anina 2014), golgheter al turneului a devenit Sorin Careba (Nera Bozovici), titlul de cel mai tehnic jucător i-a revenit lui Paul Gyalus (Ripensia Timisoara) iar cel mai bun portar a fost desemnat Vlad Sztanoji (AS Mundo Reșița). Competiția a fost organizată de gruparea sportivă ACS Viitorul Anina 2014, Primăria Anina și Asociația „Il Giocattolo”, cu sprijinul Direcției Județene pentru Sport și Tineret Caraș-Severin și al Asociației Județene de Fotbal.

De interes:  Copila ucisă în Grădina Botanică din Craiova a sunat la 112 înainte de a fi omorâtă

foto: Ștefan Moraru

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.