Gugulanii gospodari și-au adus recolta la piață cu ocazia ediției cu numărul 10 a manifestării „Toamna la gugulani”. Pe lângă producătorii care vin de peste 10 ani în piață, își prezintă produsele și alți agricultori care au venit la invitația Camerei Agricole Caraș-Severin.

În deschiderea festivalului, primarul Felix Borcean a acordat diplome de producători câtorva zeci de comercianți care au fost selectați în funcție de vechimea în Piața Gugulanilor, dar și în funcție de calitatea produselor oferite spre vânzare.

„10 ani de împliniri, de realizări și de bucurii. Ca în fiecare an, premiem oamenii harnici și gospodari care nouă ne-au dat valoare. Sunt frumoși, sunt gătiți pentru această sărbătoare și vor primi un premiu din partea noastră pentru strădania pe care o depun de ani de zile”, a precizat șefa biroului Piața Gugulanilor, Luminița Verdeș. Managerul pieței, Ion Ursulescu, ne-a precizat că cele două criterii pe care au trebuit să le îndeplinească gugulanii care au obținut premiul au fost vechimea din piață și calitatea și diversitatea produselor pe care le-au oferit ani de zile cumpărătorilor.

De interes:  PMP Lugoj caută candidatul ideal pentru Primărie! Consilierul demisionar din USR, Liviu Brîndușoni, este favorit!

„Mă bucur să fiu prezent din nou la această sărbătoare a recoltei, o sărbătoare a bucuriei și chiar dacă vremea nu este foarte prietenoasă sunt convins că gugulanii vor vizita piața în aceste zile. Cel mai mult merită felicitați cei care s-au aflat pe scenă pentru munca și truda depusă, îi felicit și pe organizatori pentru modul cum au pregătit această sărbătoare a recoltei”, a declarat primarul Felix Borcean.

Sărbătoarea se va desfășura până duminică și gugulanii care trec pragul pieței vor putea urmări în fiecare zi programe artistice oferite de formația Olanii, dar și de ansambluri de cântece și dansuri populare din Banat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.