Horațiu Rada, președintele Asociației Timișoara 2021 – Capitală Europeană a Culturii, continuă lupta pentru ca orașul de pe Bega să intre pregătit în anul în care sunt așteptați cei mai mulți turiști.

Cunoscutul om de afaceri a fost ales în 21 decembrie 2018 președinte Timișoara 2021. Acesta a explicat, într-o postare pe Facebook, cu ce a venit la pachet această provocare.

„Am intrat foarte conștient în această poveste și decis să merg până la capăt, știam că nu va fi ușor și am anticipat corect acest aspect, însă sunt antrenat să muncesc și să mă zbat și, în plus, recunosc că m-am bazat că-i am alături pe colegii din Consiliul Director care își doresc la fel de mult ca mine ca la final să câștige Timișoara și timișorenii, pe partenerii care mă susțin, dar și pe prietenii care îmi dau încredere”, se arată în postare. 

Horațiu Rada spune că a alocat tot timpul necesar astfel încât să fie atinse obiectivele propuse, chiar dacă acest lucru a însemnat și câte douăsprezece ore într-o zi. Rada garantează că își menține principiile cu care a pornit și că nu se oprește din drum oricât de greu ar fi. „În cazul particular al proiectului Timișoara 2021 volumul de muncă e imens, bugetele sunt dependente de alocări, de ordonanțe și de legi, oamenii sunt puțini, așteptările sunt colosale, timpul este insuficient, lucrurile nu decurg întotdeauna după plan și piedicile apar de unde nu te aștepți. Cu toate acestea, fără să spun că sunt mulțumit, am câteva lucruri importante de amintit: obținerea statutului de utilitate publică, o hotărâre de Guvern de finanțare prioritară, proiecte de promovare externă, promovarea prin Ministerul Turismului, semnarea unui contract de fundraising, dezvoltarea echipei, plus multe altele”, a mai scris acesta.

Președintele asociației spune că și-ar dori ca lucrurile să se întâmple cu o viteză mai mare, dar asta nu depinde doar de el, de Consiliul Director sau de echipa executivă. „Cert este că Timișoara 2021 este o prioritate pentru mine și fac tot ce-mi stă în putere să devină același lucru și pentru fiecare politician, factor de decizie, reprezentant al instituțiilor, funcționar, lider, sponsor sau cetățean. Toți putem contribui la succesul Timișoarei. Le mulțumesc prietenilor care îmi sunt alături, pentru că îmi transmit energie pozitivă și le mulțumesc și celor care mă critică, pentru că mă motivează să demonstrez că se poate”, a menționat acesta.

La sfârșitul acestei luni va fi postat pe site-ul asociației un raport de activitate în care vor fi specificate obiectivele atinse.

De interes:  Dezavantajele tratamentelor ortodontice si cum sa le depasim

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.