Se spune ca ne-am nascut pentru a fi reali, nu perfecti, si ca ar trebui sa ne simtim speciali si unici. Incepand de la aceasta baza, devine complex sa intram in sarcina stabilirii tipologiilor de femei sau barbati. Potrivit specialistilor in psihologie, o serie de tipuri de femei pot fi definite in functie de personalitate. O tipologie care ne poate ajuta atunci cand vine vorba de a ne intelege comportamentul si de a modifica acele comportamente care ne blocheaza sau nu ne lasa sa fim noi insine.

In acest articol am colectat cele 9 tipuri de femei in functie de personalitatea lor, astfel incat sa puteti verifica daca va incadrati in oricare dintre ele si daca sunteti de acord cu aceasta tipologie.

1. Femeile creative sau observatoare

Esti capabila sa participi la mai multe locuri de munca in acelasi timp si esti mereu atenta la tot ce se intampla in jurul tau? Asadar, esti o femeie puternica din punct de vedere emotional, creativa si observatoare, capabila sa deruleze mai multe proiecte in acelasi timp si intotdeauna gata sa-ti afiseze ingeniozitatea atunci cand este necesar. Desigur, te poti simti inconfortabil si deranjata daca planurile nu merg asa cum doresti.

De interes:  Cum amenajezi un studio foto?

2. Femeile impulsive

De asemenea, aceste tipuri de femei nu aplica un filtru actiunilor lor si de obicei nu se gandesc de doua ori, urmand intotdeauna impulsurile inimii lor. Acestea actioneaza aproape intotdeauna instinctiv si, desi uneori poate functiona, adesea nu sunt constiente de consecintele pe care le poate aduce modul lor de a actiona.

3. Femeile imature si inchise

Sunt femei inchise singure, nesigure in afara cercului lor de confort si care prefera sa se mute mereu in grupul lor mic de familie sau in prieteni. De asemenea, au o stima de sine scazuta si nu le plac schimbarile, simtindu-se confortabil urmand intotdeauna aceeasi rutina. Uneori au atitudini copilaresti si instabile, cautand si atragand personalitati puternice si controlante. Femeile cu stima de sine si siguranta sunt mai dorite de barbati, spre deosebire de cele cu stima de sine scazuta si temeri.

4. Femeile compulsive

Iti place sa faci cumparaturi si sari in chilipiruri fara sa te gandesti cu greu la contul? Atunci
te plasezi in grupul acestui tip de femei carora le place sa cumpere compulsiv, sa aiba grija de ele insele pentru a fi frumoase si se lasa seduse de consumism si de viata buna. Pe de alta parte, ele tind sa fie femei foarte dezinvolte, cu un caracter bun si devotate familiei si prietenilor lor. Problema este frivolitatea excesiva si luarea materialismului la extreme.

De interes:  Argumente in favoarea tratamentului de epilare definitiva

5. Femeile transparente

Spun totul asa cum simt, si, uneori, cu putin tact. Sinceritatea lor poate fi foarte utila si chiar si apreciata in anumite circumstante, in timp ce in altele ele poate fi foarte nelalocul ei prin faptul ca nu se aplica filtre.

6. Femeile analitice si reflexive

Cauti intotdeauna un raspuns la tot ce se intampla? Pastrezi intotdeauna capul rece pentru a-ti analiza comportamentul si pe cel al altora si organizezi si planifici totul, reusind sa-ti gestionezi emotiile rationalizand totul si oferind raspunsuri logice la ceea ce se intampla sau te ingrijoreaza. Sunt strategii, cu gust pentru bani si putere. Potrivit specialistilor, acest tip de femeie este de obicei mai inteligent, profund si intelectual, cu toate acestea, excesul de analiza si frana emotiei ii pun viata amoroasa in pericol si toate relatiile in general.

7. Femeile sau mamele supraprotectoare

Femeile generoase care se simt complete actionand ca mame care au grija, organizeaza si controleaza toate situatiile.

De interes:  Bani pentru activități extrașcolare! Elevii care iubesc altceva decât matematica și limba română, premiați de municipalitatea lugojeană

8. Femeile pasionale

Un alt tip de femei in functie de personalitatea lor sunt femeile entuziaste, cochete si indragostite, cu o mare dragoste pentru viata. Acest tip de personalitate nu trece neobservat, cu siguranta stii o femeie de genul asta. Personalitatea sa este de obicei coplesitoare si atractiva, fiind creativa si energica.

9. Femeile spirituale

Sunt femei cu o intelegere deosebita, ganditoare, profunde si aparatoare ale adevarului si dreptatii. Sunt oarecum introvertite si si singuratice.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.