Sfaturi: Cum sa cumperi parfumuri originale

In aceasta perioada, inca exista anunturi si produse pe internet cu parfumuri fake. Recomandarea mea este sa nu cumparati niciodata parfumuri de pe OLX sau la colt de strada pentru ca exista inca importuri masive de parfumuri fake.

In articolul de mai jos te voi invata cum sa cumperi si sa testezi parfumurile. Desi magazinele online incearca din rasputeri sa vanda parfumuri originale, duc o lupta extrema cu angajatii, care introduc parfumuri fake in coletele pe care clientii le comanda.

7 pasi prin care poti recunoaste daca un parfum este fake sau nu:

  1. Vezi tara de origine de pe fundul sticlutei. De cele mai multe ori, pe parfumurile fake scrie “Made in China”. Exista totusi o sansa ca producatorii de parfumuri fake sa scrie “Made in France”.
  2. Analizeaza cu atentie recipientul de parfum. Orice defect al recipientului de parfum indica clar ca parfumul nu este original. Producatorii de parfumuri ofera o atentie destul de mare  ambalajului si recipientelor (calitate premium).
  3. Verifica codul parfumului – exista siteuri de specialitate pe care poti verifica parfumurile. CheckCosmetics.net ar fi un exemplu.
  4. Agita recipientul parfumului (sticluta de parfum) – daca parfumul este fake, continutul va deveni spumos. Bulele vor disparea foarte repede in cazul parfumurilor originale.
  5. Verifica ambalajul cutiei, in special celofanul cu care este sigilata cutia. Daca aceasta nu este perfect intins si de calitate superioara, este clar ca parfumul este fake. Parfumurile fake nu au parte de o ambalare corespunzatoare si de materiale de calitate.
  6. Atentie mare la mirosul parfumului – In mod normal esenta de parfum are un miros rezistent de pana la 6 ore iar apade parfum persista cam pana la 5 ore. Eu mai testez parfumurile aplicand pe materiale din casa ( de exemplu jaluzelele verticale din panza – daca mirosul se simte si a 2-a zi, atunci cu siguranta parfumul este original). Parfumurile fake cateodata imi dau senzatia de miros de alcool sanitar atunci cand le folosesc.
  7. Verifica daca sticluta de parfum are impuritati.  In cazul in care exista impuritati in sticluta de parfum, recomandarea mea este sa trimiti  retur produsul comandat, pentru ca, cu siguranta este un produs fake.
De interes:  A mai rămas o zi până la PLAI! Rețeta ediției cu numărul 14 este una specială

Daca doresti sa citesti pareri despre magazinele online care vand parfumuri, iti recomand sa citesti urmatoarele articole:

Articolele cu pareri despre magazinele online de unde poti cumpara parfumuri originale au fost scrise doar in urma experientei directe cu magazinele respective. Testele pe care le-am prezentat au trecut in procentaj de 100%

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.