Ține-ți Medicul și Avocatul Aproape, iar Brokerul și mai Aproape! De ce Trebuie să ai un Broker Personal de Asigurări, în Secolul XXI?

O legendă urbană spune că orice om care trăiește în lumea modernă ar trebui să aibă propriul medic, propriul avocat și propriul broker de asigurări. Idee care nu mai este demult un simplu dicton, ci s-a transformat în realitate. Pentru că viața omului modern este atât de complexă și de aglomerată, încât este supusă zilnic unor riscuri dintre cele mai variate. 

În orașele mari, dar nu numai, spargerile și furturile din mașini și locuințe sunt la ordinea zilei. Ritmul haotic și stresant în care trăim ne pune în permanență viața în pericol. Accidente de tot felul se întâmplă la fiecare câteva minute. Iar stresul la care suntem supuși la serviciu poate duce la erori și pierderi de date, care ne pot costa locul de muncă sau pot duce firma în faliment. 

Aceasta este o scurtă descriere a vieții cotidiene. Și am putea spune, pe bună dreptate că, dincolo de medic și avocat, omul modern are nevoie în primul rând de un broker de asigurari. Pentru că, dacă are asigurare pentru o mare parte dintre evenimentele neprevăzute care pot apărea zilnic, atunci astfel de situații vor putea fi depășite cu mai multă ușurință.  

De ce să alegi un broker de asigurări?

Principalul avantaj pe care îl oferă un broker atunci vrei să închei o asigurare sau mai multe este faptul că acesta colaborează cu mai multe companii de asigurare din piață, prin urmare are o imagine de ansamblu asupra tuturor ofertelor disponibile. În acest fel, are o varietate de opțiuni din care poate alege pentru a-și face planul de asigurare de care poți să fii sigur că se va potrivi sută la sută cu nevoile tale.

Totodată, un broker de asigurări va obține un cost optimizat pentru asigurarea sau pachetul de asigurări de care ai nevoie, pentru că, în calitatea sa reprezentant al firmelor de asigurări, poate încheia cu acestea contracte avantajoase pentru oferte de preț mult mai bune. Consultanță de specialitate oferă și agentul unui asigurător, și brokerul, dar diferența o face faptul că brokerul de asigurări îți va oferi întotdeauna mai multe opțiuni, pentru că el reprezintă mai multe societăți de asigurare.

Un broker facilitează recuperarea rapidă a daunelor

De interes:  Amenzi pentru nerespectarea restricțiilor - Realitatea de Timiș

Posibilitatea de a primi asistență la daune este extrem de importantă atunci când închei un contract de asigurare. Chiar dacă firmele de asigurare se ocupă de instrumentarea dosarelor de daună, un broker de asigurări care are un departament specializat de asistență la daune, cu specialiști bine pregătiți, gata să te ajute din momentul zero al producerii incidentului asigurat, te ajută să reduci semnificativ timpul alocat rezolvării problemei și te scutește de cheltuieli inutile.

Leader Team Broker, compania de brokeraj cel mai bine cotată în România pentru pachetele inovative de polițe pe care le creează și serviciile de nișă pe care le oferă, atât pe piața locală, cât și în 15 țări UE, a creat un departament de daune intern, pentru a oferi sprijin și consultanță tuturor clienților săi, indiferent de asigurătorul și produsul de asigurare alese. 

Totodată, consultanții Leader Team te vor reprezenta în discuția cu toți asigurătorii și vor negocia pentru tine cele mai avantajoase oferte, în funcție de nevoile tale, reducerile de costuri ajungând până la 40%.

Audit al programului de asigurări, cu reduceri semnificative de preț

De interes:  Realitatea de lângă tine. Maria Ducan, bătrânețe în frig și singurătate. Își permite să mănânce doar o dată pe zi

De altfel, compania oferă și un audit al programului tău de asigurări, astfel încât să te ajute să reduci costurile inițiale cu toate asigurările. Auditul este gratuit, iar în urma recomandărilor și soluțiilor propuse de specialiștii Leader Team, prețul plătit pe toate polițele pe care le ai se poate reduce cu până la 40%.

Pentru că lucrează cu peste 30 de asigurători locali și internaționali, compania de brokeraj are cele mai multe produse și soluții de asigurare disponibile pe piață – peste 700 -, din care poți alege după nevoile specifice. Totodată, Leader Team este recunoscută la nivel național și european pentru produsele unice și inovative pe care le creează sau pe care le aduce de pe piața internațională, ceea ce îi permite să ofere o varietate de soluții de asigurare de nișă (cum ar fi asigurarea Cyber Risk, asigurări de răspundere IT, asigurări specifice de sănătate etc.), pe care alți brokeri din piață nu le au.

În consecință, în urma auditului realizat de specialiștii Leader Team, vei beneficia de cele mai bune soluții de asigurare pentru tine sau pentru afacerea ta.

Așadar, ține-ți medicul și avocatul aproape și brokerul de asigurări și mai aproape! Pentru că doctorul nu-ți poate oferi cea mai bună îngrijire medicală în orice clinică privată din lume fără o asigurare internațională de sănătate, iar avocatul nu te va putea ajuta să-și plătești daunele în cazul unui malpraxis sau în cazul unor atacuri cibernetice, pentru care ai nevoie de o asigurare de răspundere profesională sau de o poliță Cyber Risk. 

Domeniul asigurărilor a evoluat mult în ultimele zeci de ani și a devenit extrem de vast, de aceea consultanța și know-how-ul unui broker de asigurări a devenit indispensabilă pentru omul modern.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.