Timișul are șapte sportivi care participă la Jocurile Europene de la Minsk. Concursul îi poate trimite la Jocurile Olimpice de la Tokio!

România va participa cu o delegație foarte numeroasă, de 123 de sportivi, la a doua ediție a Jocurilor Europene de la Minsk, competiție programată în perioada 21-30 iunie. Din Timiș vor participa șapte sportivi, de la patru discipline: atletism, badminton, ciclism și judo.

Din Timiș, la atletism vor participa la concursul din Belarus: Cristina Bălan, Cosmin Dumitrache și Ioana Gheorghe. La badminton, va concura bucureșteanul Collins Filimon, legitimat în Timișoara, la clubul Universității de Vest. Tot de la același club este și un reprezentant la ciclism, Marius Petrache. Lugojul are două sportive care vor concura la judo. Este vorba de Corina Ștefan, ex-Căprioriu, și Alexandra Mazilu. Competiția de la Minsk punctează la toate cele patru discipline unde participă timișeni și pentru calificarea la Jocurile Olimpice de la Tokio din 2020.

În delegația română se mai află un timișorean: maseorul Nicu Koposcsuk, care se ocupă de echipa de fotbal pe plajă. Trebuie spus că România va avea reprezentanți la toate cele 15 discipline ale competiției. Prima ediție a Jocurilor Europene a avut loc în 2015, la Baku.

De interes:  Cele mai cunoscute arii și duete vor răsuna puternic în orașul de pe Bega! Începe Festivalul de Operă și Operetă în aer liber! | Express de Banat

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.