Sediul firmei tale este locul în care locuiește compania ta. Pentru a le arăta asta clienților tăi, ai nevoie de litere volumetrice si casete luminoase Bucuresti!

Acestea te ajută să fi descoperit, să fii văzut de la distanțe mari și să fii recunoscut în mediul offline. Cu autorul acestor litere volumetrice oamenii îți vor folosi brandul ca și punct de reper pe stradă. Astfel, numele tău va circula printre locuitorii zonei respective, iar asta te va ajuta, cu siguranță, la întărirea și recunoașterea brandului.

Literele volumetrice și utilitatea lor în mediul offline

Ai o companie, ai un logo ai un slogan, desfășori campanii online sau mass-media și aștepți cumințel clienții la sediu. Aceștia întârzie să apară sau sună de fiecare dată înainte să intre pentru că nu sunt siguri dacă au nimerit adresa.

Pierzi timp prețios pe telefon explicându-le unde să ajungă sau ieșind în întâmpinarea lor.

Litere volumetrice te-ai gândit să comanzi?

Afișând numele companiei la intrarea în sediu beneficiezi de reclamă afișată non-stop. Oricine trece pe acolo parcurge chiar și pentru 2-3 secunde numele firmei tale. Unii îl vor reține, unii nu, alții vor avea nevoie de servicile tale atunci sau cu alte ocazii. Cert este că plătești o singură dată  pentru realizarea și montarea de litere volumetrice, însă reclama va fi afișată non-stop. Noapte și zi ele vor trona în fața sediului firmei, atrăgând clienți.

De interes:  Reșița înapoi pe hartă!

Dacă optezi pentru litere volumetrice luminoase, beneficiezi de o afișare spectaculoasă pe timpul nopții. Te vei vedea de la distanță. Șoferii plictisiți așteptând la semafor se vor lovi cu ochii de reclama ta. Subconștientul lor va reține ce-a văzut, iar atunci când va avea nevoie de serviciile pe care tu le prestezi își va aminti brusc de lieterle volumetrice luminoase, pe care le-a văzut de mult.

În primă fază te poate căuta online să vadă dacă a reținut bine. Dacă esti targetat bine pe motoarele de căutare tocmai ce ai câștigat un client!

Cum alegi designul perfect pentru litere volumetrice si casete luminoase?

Literele volumetrice de preferat trebuie să fie chiar logo-ul firmei. Acesta trebuie să aibă un font care să ofere un grad ridicat de lizibilitate.

Culorile folosite nu trebuie să obosească privirea, iar fundalul trebuie să fie în contrast cu literele.

Altfel nu se vor putea distinge cu ușurință și nu vor avea efectul scontat.

De interes:  Pasi pentru a te asigura ca masinuta electrica este sigura pentru copilul tau

Dacă culoarea logo-ulu firmei tale nu se potrivește cu culoarea peretelui pe care dorești să le montezi, îți recomandăm să te apuci de zugrăveală. Altfel te vezi nevoit să folosești litere volumetrice de altă culoare decât logo-ul, lucru ce nu este deloc recomandat!

Totodată, daca folosești pur și simplu numele firmei și nu logo-ul, poți face literele folosind una dintre culorile regăsite în campaniile tale de promovare.

Cbrmarketing.ro îți oferă mentenanță pentru literele volumetrice

Orice reclamă afișată outdoor are nevoie de întreținere. Praful și alți factori externi își pun amprenta de fiecare dată peste aspectul acestora. Nicio reclamă outdoor nu va arăta bine o lungă perioadă de timp fără a fi curățată periodic.

De acest lucru se ocupă cbrmarketing.ro. Mentenanța implică de asemenea și defecțiuni care mai pot apărea la firmele luminoase sau la literele volumetrice luminate.

Firmele luminoase cu defecțiune pot afecta imaginea companiei tale. Clienții pot considera că ești neglijent și că de asemenea și serviciul tău poate fi unul care să neglijeze nevoile clienților.

De interes:  Subprefectul de Caraș-Severin a fost destituit!

Menține aceste litere volumetrice la un aspect ca nou de fiecare dată pentru a crea mereu impactul dorit!

 

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.