Doi tineri cu prea mult tupeu și mașini cu motoare puternice s-au ales cu amenzi drastice și cu un dosar penal la Timișoara.

Primul prins a fost un tânăr de 21 de ani, șofer al unui BMW, care  făcea drifturi pe Calea Martirilor. Pentru talentul arătat în spatele volanului omul s-a ales cu amenda maxima de 2500 de lei din partea politistilor locali.

Un alt teribilist a fost vazut de politisti la intersectia strazilor Pop de Basesti si Garii, in timp ce acesta facea drifturi. La vederea politistilor, soferul a virat catre Solventul in incercarea de a scapa. La un monent dat a pierdut insa controlul masinii si a ajuns cu ea in sant. Soferul a iesit repede din masina si a luat-o la sanatoasa, insa in masina, pe scaunul din dreapta a ramas un prieten al sau. De la pasager politistii au aflat ca soferul are 18 ani si ca nu are permis de conducere. 

Politistii locali au transmis datele către Politia Rutiera, iar cand va fi gasit cel mai probabil tanarul se va alege cu un dosar penal.

De interes:  5GANG vine cu o piesă nouă, „VIP”, care are un vibe pozitiv și promite să devină o emblemă a verii | Official video – Banat FM

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.