Noul ministru al Educației, Monica Anisie, anunță reducerea numărului de secretari de stat

Numărul secretarilor de stat din Ministerul Educaţiei şi Cercetării va fi redus la patru din cei şapte existenţi în prezent, a anunţat joi ministrul Monica Anisie, la preluarea mandatului.

„Va fi o reorganizare a ministerului, acum vorbim despre Ministerul Educaţiei şi Cercetării, vom gândi o nouă organigramă pe care o vom aproba prin Hotărâre de Guvern. Nu ne-am gândit la câte posturi de secretari de stat vor rămâne. Vor rămâne mult mai puţine. Din cele şapte vor rămâne probabil patru. Avem cinci posturi de secretari de stat în cadrul Ministerului Educaţiei şi un subsecretar de stat şi doi secretari de stat la Cercetare. Deci şapte şi un subsecretar de stat. Probabil nu vor mai rămâne decât patru secretari de stat”, a precizat Monica Anisie, într-o conferinţă de presă, potrivit Agerpres.

Monica Anisie a preluat oficial joi mandatul de ministru al Educaţiei şi Cercetării. La eveniment au fost prezenţi premierul Ludovic Orban şi viceprim-ministrul Raluca Turcan. 

Noul ministru al educației și-a dezvăluit filosofia: mai întâi o se întrebe ce e bun pentru elev/student și apoi o să ia decizia, spune Monica Anisie. Ea a promis transparență în minister și promite ca va discuta cu toți actorii din sistem.

De interes:  Mai bine se strică, decât să ajungă la cei care au nevoie

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.