Instanța a dat câștig de cauză Primăriei și a decis că schimbarea Consiliului de Administrație al Horticultura s-a făcut legal.

Fostul Consiliu de Administrație al Horticultura  a depus, la finele anului trecut, o acțiune în instanță. Membrii acestuia erau nemulțumiți de schimbările inițiate de noua conducere a primăriei,

„Ceea ce a văzut un oraș întreg – spații verzi abandonate, lipsa de implicare în crearea de noi zone verzi, bani risipiți pe amenajări îndoielnice, neimplicarea specialiștilor în îngrijirea patrimoniului verde al orașului – nu a văzut conducerea societății. Așa că ne-am asumat revocarea membrilor din consiliu și, ulterior, demiterea directorului.

Cârdășia politică face ca orice pas de reformă pe care îl facem să întâmpine o rezistență agresivă, pentru că tăiem accesul la resurse și oprim risipa banilor publici. Faptul că deranjăm îmi arată că suntem pe drumul cel bun.

Acum avem un consiliu nou și un nou director interimar, care au început să facă ordine, la propriu. Horticultura va fi din nou societatea care ne va face mândri de orașul florilor, indiferent cu cât de multe procese vor încerca să ne oprească. ” a declarat astăzi primarul Dominic Fritz. 

De interes:  Realitatea de lângă tine - Miron Pană este un tată singur care își crește cu greu copilul de 12 ani

Sursa: Realitatea de Timis

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.