Ca sa inveti sa citesti cartile de tarot sunt necesare o combinatie de cunostinte si intuitie pe care oricine le poate dezvolta. Urmati pasii de mai jos pentru a va perfectiona abilitatile de cititor de carti de tarot pentru a oferi cunostinte si indrumare celor care o cauta sau pentru a va ajuta in propria crestere personala.

Familiarizati-va cu Tarotul

Alegeti un pachet de carti. Diferite pachete de tarot folosesc simboluri diferite. Unul dintre cele mai utilizate si mai invatate este Tarotul Rider-Waite sau una dintre clonele sale – de exemplu, tarotul Morgan-Greer. Cu toate acestea, este important ca un pachet de carti de Tarot sa vi se adreseze, asa ca uitati-va printre altele si cititi recenzii pentru a afla ce le place oamenilor si ce nu le place.
Pachetele clasice si populare sunt intotdeauna in circulatie, dar noile pachetele de tarot sunt publicate in fiecare an, astfel incat exista un inventar in continua schimbare pentru a-l examina.
Primele cinci pachete de tarot din toate timpurile sunt: Tarotul Deviant Moon, Tarot Rider-Waite, Aleister Crowley Thoth Tarot, DruidCraft Tarot si Shadowscapes Tarot.

Dezvoltati o declaratie de misiune. Definirea exact a ceea ce speri sa realizezi in relatia cu Tarotul te poate ajuta in calatoria ta ca cititor. Cand vei cunoaste rezultatul final dorit, vei putea sa te uiti mai bine unde te afli acum si ce pasi trebuie sa faci pentru a ajunge la ,,destinatia ta”. Ganditi-va care e intentia dvs. pentru pachetul de tarot sau cum intentionati sa il utilizati pentru a-i servi pe altii. Intentiile pot reflecta obiective precum dorinta de a dezvolta o intuitie mai mare, de a spori creativitatea sau de a te conecta cu fortele spirituale. Citeste totul despre tarot online.

De interes:  Articolul Vieții tale sau 30 de lucruri de care să ții cont pentru a avea o Viață Fericită! – Banat FM

Transferati-va energia catre pachet. Cel mai bun mod de a face acest lucru este sa va ocupati de carti. Amestecati-le din nou si din nou. Puneti-le in ordine (de la Fool through the World, urmata de fiecare dintre costume, de la As pana la 10 , apoi Page, Knight, Queen si King). Manevrarea cartilor dvs. ii ajuta sa devina o extensie a dvs.

Intelegeti cum functioneaza pachetul. Pachetul Tarot este format din 78 de carti: 22 arcane majore si 56 arcane minore. Trebuie sa memorezi si sa poti identifica fiecare carte, precum si sa dai doua semnificatii divinatorii pentru fiecare carte.
Arcana majora. Arhetipurile Tarotului reprezentate in arcana majora sunt imagini care reprezinta viata, etapele si experientele prin care trecem cu totii. Este menit sa fie povestea calatoriei cuiva incepand de cand The Fool (tanara, energie pura sub forma de spirit) care se deplaseaza prin evenimente si cicluri si gaseste finalul in Lume (sfarsitul ciclului nostru de viata).
Arcana minora. Cartile minore descriu persoanele, evenimentele, sentimentele si circumstantele pe care le intalnim in experientele noastre personale. Reprezinta evenimentele care se afla sub controlul individului si indica modul in care faceti ceva. Arcana minora seamana destul de mult cu un pachet traditional de carti de joc. Este alcatuit din patru costume si fiecare dintre aceste costume este asociata cu unul dintre elemente: baghete (foc), cupe (apa), Pentacule (Pamant) si sabii (aer). Exista, de asemenea, Regina, Regele si Cavalerul din fiecare costum, plus adaugarea de Pagini sau Printese.
Memorarea tuturor celor 78 de carti va dura ceva timp. Incercati sa lucrati cu un partener care va poate intreba folosind pachetul ca un fel de set de carti flash.

De interes:  Incendiu cu urmări tragice la Reșița! Un bărbat a murit în apartamentul cuprins de flăcări – BANAT

Cumparati-va o carte buna. O carte bine scrisa care va va ajuta sa intelegeti elementele de baza ale tarotului va va fi de mare ajutor pentru inceputul cititului cartilor de tarot. Unele va trec prin proces intr-un mod care accentueaza memorarea, in timp ce altele incurajeaza participarea. Alege o carte care sa se potriveasca stilului tau de invatare.
Nu intentionati sa va bazati prea mult pe cartea dvs. Va va fi util sa va orientati pe drum pentru invatare, dar trebuie sa va integrati intuitia cu cunostintele dvs. pentru a va dezvolta pe deplin ca cititor de carti Tarot.
Incercati acest truc pentru a va integra intuitia in invatarea dvs. Uitati-va la fiecare carte si decideti ce credeti ca inseamna. Nu va faceti griji daca aveti dreptate sau nu – pleaca doar din intestin. Apoi uitati-va in carte si vedeti ce spune. Acest lucru va pune accentul pe memorarea pura si teama de a gresi si va va permite sa faceti citiri care curg din cauza modului in care v-ati conectat personal cu cartile.

De interes:  Nu am Facebook… Nu exist!

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.