De 10 ori pe podium! Atleții studenți de la UEMR, fruntași la Campionatele Naționale Universitare – BANAT

De 10 ori pe podium! Atleții studenți de la UEMR, fruntași la Campionatele Naționale Universitare

10 medalii au adus acasă studenții reșițeni participanți la Campionatele Naționale Universitare de atletism de la Pitești. Sportivii care studiază la Universitatea „Eftimie Murgu” au urcat pe podium în probe de marș, alergare, aruncarea greutății și aruncarea ciocanului.
Ediția din 2019 a Campionatelor Naționale Universitare de atletism s-a desfășurat zilele trecute pe stadionul „Nicolae Dobrin” din municipiul Pitești, la startul întrecerilor fiind prezenți cei mai în formă atleți studenți ai României. Între competitorii implicați în lupta pentru medalii s-au aflat și reprezentanții Universității Eftimie Murgu din Reșița, care au adus acasă 10 medalii: patru de aur, trei de argint și trei de bronz. „Medalii de aur au cucerit Cătălin Atănăsoaei, la 3000 de metri obstacole, Remus Rădoi, în proba de 10.000 de metri marș, Maria Gabriela Ilie la aruncarea ciocanului și Mihaela Acatrinei, la 5000 de metri marș „, a precizat Octavian Măzăran, directorul Clubului Sportiv Universitatea Reșița. Titluri de vicecampioni naționali universitari au obținut Maria Ilie, la aruncarea greutății, Samuel Poliță, la 10 km marș, și Mihaela Pușcașu, în proba de 5 km marș. În aceeași cursă, Lăcrămioara Căruceriu a cucerit medalia de bronz. Pe treapta a treia a podiumului au mai urcat Horia Ianc și Denisa Iedlicska, la aruncarea ciocanului. În urma rezultatelor înregistrate la Pitești, Universitatea Eftimie Murgu din Reșița s-a clasat pe un onorant loc 4, dintr-un total de 25 de centre universitare participante la competiția națională studențească.

De interes:  Şase elevi, patru profesori şi cinci angajaţi din cadrul personalului nedidactic, spitalizaţi cu COVID-19 în Timiș

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.