Tapetul este una dintre cele mai bune alternative pentru a îmbogăți imaginea unui perete, datorită desenelor, texturilor, formatelor și culorilor sale, care au făcut din acesta un element decorativ potrivit pentru a da formă oricărui spațiu.

 

Decorarea sau reamenajarea unui spațiu prin plasarea tapetului pe un perete vă vor face să obțineți un stil unic și original, dincolo de faptul că arată foarte bine.

 

Avantajele utilizării tapetului pe pereți: o resursă creativă excelentă.

Vă permite să combinați modele, culori, modele, linii mult mai largi decât cele susținute de vopsea.

 

Tapet – oferte chiar si online

Pentru început amintim tapetul de vinil: Acest tip de hârtie este fabricat din hârtie și vinil, deci îl face lavabil și ideal pentru băi, bucătării sau locuri cu mult trafic.

 

Continuăm cu tapetul texturat: în afară de faptul că este și lavabil, este variat ca design, datorită texturii sale sunt ideale pentru a ascunde imperfecțiunile pereților.

De interes:  Moldova Nouă se umple de bani! Lipsește doar semnătura primarului Torma pe contractul cu Tel Drum!

 

Tapet pe bază de țesături sau materiale textile: Este unul dintre cele mai decorative și elegante. Opțiune ideală și pentru decorațiuni în stil rustic. Trebuie să-l alegeți dintr-un material bun, astfel încât fibra textilă din compoziție să nu se micșoreze sau să se întindă. Trebuie amintit că acest tip de tapet nu este ușor de curățat și are nevoie de un alt lipici decât celelalte.

 

Tapet, fototapet oferte emag.ro

 

Continuăm cu un alt tapet, de data aceasta cu cel autoadeziv: Acest tip de tapet vine direct pregătit pentru a-l lipi fără a fi nevoie să pregătiți lipici suplimentar.

 

Tapet vopsibil: Acest tip de tapet este cel mai indicat pentru camera copiilor, pentru că se pretează la a fi desenat, vopsit, pictat etc.

 

Benzi decorative: Sunt benzi de tapet de lățime diferită, pentru a se combina cu alte tapete. Sunt adesea folosite în camerele copiilor, băi, bucătării sau ca rame pentru ferestre și uși.

De interes:  De ce este nevoie de aparatura pentru laborator de foarte buna calitate

Tapetul este cea mai benefică, durabilă și eficientă soluție pentru pereții tăi, din punct de vedere al costurilor, deoarece adaugă un strat protector la perete, care poate fi curățat și este lavabil. În plus, poate adăuga textură și adâncime foarte subtile pentru un interes vizual mai mare, ceea ce nu poate fi realizat printr-un simplu strat de vopsea.

 

Curățarea tapetului poate fi realizată numai cu un burete curat sau o cârpă umezită în săpun diluat în apă. Nu folosiți niciodată produse de curățare abrazive.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.