Pregătirile pentru acţiunile dedicate Zilelor Oraşului la Oraviţa sunt în toi, iar autorităţile locale se focusează asupra ultimelor detalii. În acest sens, se iau toate măsurile necesare pentru ca simţul auzului să fie gâdilat doar de muzica bună şi de calitate, stârpind, din timp, bâzâitul sâcâitor al insectelor.

Începând de la primele ore ale dimineţii, joi, 18 iulie, Primăria Oraşului Oraviţa, împreună cu SC DERATON SRL, va demara acţiuni de dezinsecţie (atât aeriană, cât şi terestră), eliminând astfel insectele responsabile pentru transmiterea diverselor boli.

Prima operaţiune în acest sens (dezinsecţia aeriană) e programată să se desfăşoare în intervalul orar 06.30-08.30, aceasta fiind urmată de dezinsecția la blocurile din cartierul Zona Gării, la ora 11.00. Câteva ore mai târziu, specialiştii se vor ocupa cu dezinsecţia spaţiilor verzi şi a parcurilor (ora 22.30).

Pentru ca rezultatul să fie unul conform aşteptărilor, în timpul dezinsecţiei terestre autorităţile locale cer sprijinul proprietarilor de locuințe, societăților comerciale și instituțiilor publice să procedeze și ei la o dezinsecție în interiorul locuințelor, spațiilor comerciale.

De interes:  Daniel Fenechiu: „Criza din piața energiei trebuie privită cu calm. Nu cred că va fi cineva debranșat”

De asemenea, pe durata dezinsecției (atât aeriene, cât şi tereste), apicultorii sunt rugaţi să ia toate măsurile necesare pentru a proteja albinele de posibilele intoxicaţii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.