„Takeaway” by The Chainsmokers, ILLENIUM ft. Lennon Stella | Official Video

The Chainsmokers a lansat o posibilă piesă a verii, „Takeaway”, în colaborare cu Illenium şi Lennon Stella. Noul single primeşte un videoclip filmat deasupra New York-ului, într-o atmosferă destul de ploioasă şi întunecată.

Prima jumătate a clipului „Takeaway” îi vede pe băieţii de la The Chainsmokers călătorind cu elicopterul spre o clădire futuristă, cu scări labirintice. Artiştii se pierd în acest labirint urban din sticlă şi metal, în vreme ce cântăreaţa canadiană Lennon Stella le priveşte zbaterea dintr-un lift care urca spre acoperiş. DJ-ul ILLENIUM a contribuit la acest release cu drop-uri electronice specifice muzicii EDM şi dubstep-ului.

The Chainsmokers l-au adus pe ILLENIUM pe scenă la Ultra Music Festival încă din martie, atunci când s-a auzit prima oară această piesă live. DJ-ul este din Denver şi este apreciat în lumea dance-pop, în vreme ce Lennon Stella este o cântăreaţă şi compozitoare canadiană în ascensiune. Noua piesă este o baladă pop, despre inimi frânte şi îndrăgostiţi care nu mai pot avea încredere în nimeni.

De interes:  Suporterii fotbaliștilor rosso-neri pot achiziționa de azi abonamente – Banat FM

Structura futuristă pe care o vedeţi în videoclip este Heatherwick’s Vessel, inaugurată recent la Hudson Yards din New York. Privită din lateral aminteşte de un fagure de miere, iar de deasupra aduce cu o amforă futuristă. A fost deschisă publicului în primăvară şi include 154 de seturi de scări. Acestea se intersectează ca într-un labirint marca M.C. Escher, cu multple zig-zag-uri. Clădirea are 80 de etaje şi este anexată unei Plaza, cu grădini, o zonă comercială şi zonă de divertisment.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.