Polițiștii locali s-au deplasat în Piața Consiliul Europei, unde, în parcul din incinta Iulius Town, o societate comercială a organizat o petrecere, muzica dată la maxim tulburând liniștea locuitorilor din zonă.

„Societatea a fost sancționată conform Legii 61/1991 republicată. Două ore mai târziu, la reverificarea situației, s-a constatat că societatea în cauză nu a redus volumul, muzica fiind în continuare peste limitele admise de lege, deranjând astfel cetățenii care locuiesc în apropiere. Din acest motiv, polițiștii locali au mai aplicat o sancțiune conform aceluiași act normativ”, au transmis, luni, reprezentanții Poliției Locale Timișoara.

Muzica dată tare într-un local de pe strada Iancu Văcărescu a deranjat timișorenii care locuiesc în zonă, motiv pentru care aceștia au apelat la Poliția Locală, iar un echipaj s-a deplasat la fața locului, luând măsurile legale care se impun.

Sancțiunile aplicate în cele trei cazuri se ridică la 5.500 de lei.

Poliția Locală atrage atenția că se fac verificări și că, în situațiile în care gălăgia se ridică la nivel ridicat, de natură să tulbure liniștea publică și să deranjeze locuitorii orașului, se vor lua măsuri de sancționare, amenzile ajungând și până la 6.000 de lei.

De interes:  Victorie anunțată de ucraineni în Zaporojie

Sursa: Realitatea de Timis

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.