Studenții au început cursurile la UEM. 48 de ani de învățământ universitar la Reșița – Banat FM

Studenții au început cursurile la UEM. 48 de ani de învățământ universitar la Reșița


La Universitatea Eftimie Murgu din Reşiţa a avut loc, astăzi, deschiderea anului universitar, în prezenta unui număr mare de participanţi, cadre didactice, reprezentanţi ai administraţiei publice locale şi judeţene, ai instituţiilor publice şi studenţi.
Pentru acest an, universitatea din Reşiţa a reuşit să ocupe toate locurile bugetate scoase la concurs. Peste 1.200 de studenţi, dintre care aproximativ 600 sunt boboci, vor urma, în anul universitar 2019-2020, cursurile la una dintre specializările unităţii de învăţământ superior.
La deschiderea noului an universitar au participat și reprezentanții autorităților publice locale și județene care le-au transmis studenților că este nevoie de ei în județ și implicit că este nevoie de învățământ superior la Reșița.
Cursanții Universității „Eftimie Murgu” din Reșița sunt gata să înceapă un nou an universitar și speră ca acesta să fie unul plin de activități.
În cadrul Universităţii Eftimie Murgu funcţioneaza 3 facultăţi: Inginerie şi Management, Ştiinţe Sociale şi Ştiinţe Economice.

De interes:  Vreme închisă și intensificări ale vântului, în vestul țării

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.