S-au agitat apele politice la Moldova Nouă, odată cu vizita deputatului Luminiţa Jivan, cu prilejul târgului agricol de la finalul săptămânii trecute.

Deşi, în urmă cu trei luni, politicienii de la Moldova Nouă dezminţeau ideea debarcării lui Adrian Moiseş din funcţia de viceprimar şi înlocuirea lui cu unul din actualii consilieri social-democraţi, la trei zile după vizita roşiilor de la judeţ (10 mai), zvonurile înlocuirii lui Moiseş revin în atenţia publicului.

CITEȘTE ȘI: Zilele lui Adrian Moiseș în funcția de viceprimar, numărate de consilierii PSD și cei ai Partidului Verde! „Nu sunt ei în măsură să schimbe viceprimarul”

Se pare că Luminiţa Jivan, pentru a fi pace şi linişte la Moldova Nouă, ar fi sugerat înlocuirea reprezentantului Uniunii Sârbilor cu Gioca Ianoşevici (consilier local PSD).

Contactat telefonic de redactorul expressdebanat.ro, președintele interimar al Organizaţiei PSD Moldova Nouă, Nelu Zaberca, subliniază: „Nu vreau să comentez pe această temă! Zvonurile în această privinţă rămân la stadiul de zvonuri!”.

Pe de altă parte, viceprimarul Adrian Moiseș reiterează ceea ce declara cu câteva luni în urmă cu privire la înlăturarea lui din actuala funcţie: „Nu sunt la curent cu aceste discuţii! Noi, Uniunea Sârbilor, avem o înţelegere cu PNL-ul şi ne menţinem poziţia până la capăt. Noi nu trădăm!”.

De interes:  Fierbe Lupacul! Campioanele din Caraș-Severin și Timiș se înfruntă în barajul pentru Liga a III-a

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.