Smiley a lansat “My Love”, o piesă-terapie pentru relațiile de iubire încercate de timp și de timpuri | Official Video – Banat FM

Smiley a lansat “My Love”, o piesă-terapie pentru relațiile de iubire încercate de timp și de timpuri.

“Piesa My Love este ca o declarație de dragoste pe viață, este o invitație la neuitare a momentelor care leagă doi oameni”, ne-a spus Smiley despre piesă. A compus-o în vizita lui din Statele Unite ale Americii, împreună cu niște compozitori care au colaborat cu Michael Jackson, Whitney Houston, Enrique Iglesias, Jessie J sau French Montana. Piesa este în stilul banku, aducând un mix de reggae, dancehall și pop.

“Îmi doresc ca cei care o ascultă să se simtă bine, să își ia perechea la dans și să se bucure de moment sau, dacă sunt singuri, să-și amintească de persoana iubită”, a adăugat artistul.

“My Love” face parte dintr-o serie de piese pozitive în limba engleză pe care Smiley și-a propus să le lanseze în viitorul apropiat. Artistul speră să ajungă în viețile și playlisturile cât mai multor oameni din întreaga lume.

De interes:  Moțiunea anti-Cîțu a fost VOTATĂ. Florin Cîțu a fost DEMIS

Videoclipul a fost filmat în America de Edward Aninaru, la Salvation Mountain din Deșertul Californian, o construcție plină de simboluri, dedicată credinței și iubirii. Smiley a avut alături un fotomodel exotic din Los Angeles.

Deși este deschis vizitatorilor și celor care vor să mediteze, filmările la Salvation Mountain se fac doar pe baza unei aprobari și a compatibilității dintre artist cu opera sa și valorile pe care le reprezintă spațiul. După ce i-au studiat activitatea și muzica, cei de la Salvation Mountain au remarcat vibe-ul piesei “Acasă” și i-au primit cu bucurie pe Smiley și echipa sa pentru filmări.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.