Smartwatch-ul, mai mult decât un moft, o necesitate

Ceasurile clasice de mână, accesoriul preferat al multor oameni, au de dus o luptă destul de grea cu noua provocare în domeniu, smartwatch-urile, sau ceasurile inteligente cum li se spune. Și, deși la început erau privite ca un moft, iată că acestea câștigă tot mai mult teren, și devin din simplă fiță, o adevărată necesitate.

Un computer la încheietura dumneavoastră

Dacă mai aveați nevoie de câteva argumente pentru a vă convinge că un smartwatch este sau nu o alegere potrivită, vă spunem doar că este ca și cum ați purta un computer portabil la încheietura mânii. Și, în plus, funcțiile oferite de acesta evoluează permanent, încât aproape că nu îți mai poți imagina viața fără ajutorul oferit de acest ceas inteligent. Printre acestea se află: GPS, busolă, hărți, monitorizarea pașilor și a bătăilor inimii, apelare telefonică, e-mail, acces la conturile de pe rețelele de socializare, translator, calendat și multe altele. De asemenea, există posibilitatea să instalezi noi aplicații, în funcție de necesitățile dumneavoastră.

Cum alegeți cel mai bun smartwatch

La prima vedere, poate părea destul de copleștitor să faceți o alegere corectă. Cu toate acestea, avem pentru dumneavoastră și câteva criterii, menite să vă facă alegerea mai simplă.

Compatibilitate

Este un criteriu esențial, care nu trebuie ignorant. Există smartwatch-uri care sunt compatibile doar cu Android, iOs, așa că verificați acest aspect cu consultantul de specialitate de la magazin, pentru că în caz contrar riscați să nu îl puteți folosi.

De interes:  Accident la intrarea pe autostradă

Marca

La fel ca și în cazul ceasurilor de mână clasice, marca unui smartwatch este foarte importantă. Apple, Motorola, Fossil, Samsung, Asus, Garmin sunt câteva dintre firmele care oferă utilizatorilor lor o experiență deosebită.

Aplicațiile

Pentru a ști dacă smartwatch-ul ales de dumneavoastră vi se și potrivește, este important ca aplicațiile acestuia să se potrivească cu prioritățile stabilite. Discutați și despre posibilitatea de a adăuga alte noi, și abia apoi cumpărați produsul care vi se potrivește perfect.

Trei caracteristici ale unui smartwatch bun

Potrivit producătorilor de astfel de dispozitive, există trei caracteristici pe care trebuie să le aibă un smartwatch de calitate.

Comandă vocală

Încercarea de a trimite un mesaj folosind ecranul unui smartwatch este destul de dificilă, dearece ecranul acestuia este unul destul de mic. Prin urmare, atunci când intenționați să achiziționați un smartwatch, alegeți unul care este dotat cu un suport de comandă vocală. Trebuie să recunoașteți: nu este mult mai ușor să dictați o comandă la un microfon decât să navigați pe o interfață?

Redare media și suport wireless pentru căști

Intenționați să folosiți acest dispozitiv inclusiv și pentru a vă fi un companion de nădejde atunci când alergați prin parc. Altfel spus, aveți nevoie de muzică, deoarece ea vă motivează enorm. Aici intervine caracteristica despre care tocmai ce v-am amintit, și care ajută la redarea muzicii printr-un difuzor, fără să fiți nevoit să conectați castile prin cablu la smartwatch. De-a dreptul fantastic, nu-i așa?

De interes:  Protecția Consumatorilor: "Gel dezinfectant care ne poate afecta sănătatea!"

Personalizare

Cu siguranță nu putem vorbi niciodată despre două smartwatch-uri ca fiind identice, pentru că fiecare dintre noi va dori să își personalizeze dispozitivul după bunul plac. Altfel spus, există posibilitatea de a descărca și instala aplicații, menite să vă transforme ceasul în acel computer portabil despre care aminteam la început.

O sănătate mai bună cu un smartwatch

Cu toții ne dorim o stare bună de sănătate, și de aceea încercăm să facem ce ne stă în puteri pentru a atinge acest deziderat. Dar, uneori, poate fi destul de complicat să îți poți monitoriza permanent starea de sănătate. Lucrurile nu trebuie să fie așa, iar aici intervine un mare atu pe care îl are un smartwatch de calitate: contribuie la o sănătate mai bună? Cum este posibil? Prin acele aplicații pe care acesta le poate avea, și care vă pot ajuta în acest sens. Dar, să detaliem.

Contor de pași

Ați auzit, desigur, de pragul celor 10.000 de pași care trebuie parcurși zilnic, pentru o inimă sănătoasă, mai puțin stres și chiar câteva kilograme în minus. Există numeroase aplicații pentru telefon care monitorizează numărul de pași parcurs zilnic, dar hai să fim serioși, chiar vă luați telefonul mobil peste tot, astfel încât să îi contorizați cu precizie? În schimb, un smartwatch purtat la încheietura mânii are încorporat pedometrul, ceea ce te ajută enorm.

De interes:  Accident pe o șosea din Timiș, femeie rănită

Monitorizarea somnului

Sunteți conștient că o odihnă suficientă este uneori tot ceea ce are nevoie organismul pentru a se reface așa cum trebuie după o perioadă grea. Din păcate, persoanele adulte rămân adesea în urmă la acest capitol, deoarece încearcă să rezolve cât mai multe task-uri, într-un timp foarte scurt. Deficitul de somn este cel care, în timp, are efecte negative asupra stării de bine. Un smartwatch purtat la încheietura mâinii vă va oferi onformații despre calitatea somnului, numărul de ore dormite și chiar numărul de ore de somn neîntrerupte aveți.

Aplicații pentru fitness

Preocuparea pentru o viață sănătoasă înseamnă și ceva mai multă mișcare fizică. Și, chiar dacă nu aveți timpul fizic necesar pentru a ajunge la sală, sau vă este jenă să mergeți acolo, asta nu înseamnă că trebuie să renunți la exercițiile fizice. Există mai multe aplicații pentru fitness care pot fi instalate într-un smartwatcch, astfel încât nu va mai fi deloc complicat să faceți mai multă mișcare și să vă mențineți un tonus de invidiat.

Aplicații pentru nutriție

Monitorizarea caloriilor consumate sau alte funcții asemănătoare sunt prevăzute în aplicațiile pentru nutriție, și iată cum puteți pierde numeroase kilograme în plus și să fiți mult mai sănătos, chiar și fără a apela la ajutorul unui profesionist. Pentru că smartwatch-ul și-a dovedit, încă o dată, utilitatea!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.