Sfaturi care te ajuta sa gasesti un avocat potrivit pentru custodia copilului

Alegerea unui bun avocat pentru custodia copilului poate fi dificila, in special din cauza multor probleme extrem de emotionale, care apar in timpul procedurilor de custodie a copiilor. Parintii care doresc sa angajeze un avocat pentru custodia copilului ar trebui sa utilizeze urmatoarele resurse pentru a identifica candidati cu experienta, calificati.

Referinte

Cea mai buna resursa pentru parintii care cauta informatii cu privire la un bun avocat de custodia copilului este de a cauta referinte de la alte persoane. Recomandari importante pentru a obtine un bun avocat de pe https://www.avocat365.ro/avocat-online pentru custodia copilului includ:

  • Solicitarea sfaturilor de la prieteni si membri ai familiei
  • Chestionarea altor parinti care au trecut prin aceeasi situatie

Interviu

Este important pentru parinti sa aiba un prim interviu cu avocatul inainte de a decide sa colaboreze cu acesta. Unele aspecte importante de luat in considerare, sunt:

Personalitate si Stil – Un parinte vrea sa se asigure ca personalitatea si stilul unui avocat se potriveste cu propriul sau stil. Nu trebuie sa fie exact la fel, dar un parinte ar trebui sa gaseasca un avocat care sa fie abordabil, deoarece vor fi o multime de intrebari si discutii de-a lungul procesului.

De interes:  Cum sa ai o Viata Lunga si Sanatoasa

Experienta – Un parinte ar trebui sa aleaga un avocat care are o experienta de manipulare si castigare a acestui tip de caz. Un parinte ar trebui sa inteleaga, de asemenea, cat timp va dura pana ce cazul va fi incheiat. Pentru a afla si alte informatii utile cu privire la custodia copiilor, intra pe https://neamtvirtual.ro.

Pro Bono

In cazul in care un singur parinte nu isi poate permite un avocat platit, el sau ea poate beneficia de un avocat numit de instanta. Un avocat numit de instanta va servi pentru a reprezenta un parinte, in acelasi mod ca si un avocat platit. Instanta de familie a judetului in care locuiti judet va recomanda o retea de avocati pro bono pentru a ajuta la cazurile de custodie a copilului.

Resurse pentru a investiga reputatia avocatului

Exista mai multe resurse pe care un parinte poate utiliza pentru a verifica reputatia unui avocat, inclusiv:

Internetul poate fi de foarte mare ajutor intr-o astfel de situatie. Cele mai multe state impun ca avocatii sa dezvaluie aceste informatii unui client potential. In plus, un avocat nu poate practica de drept in statele in care licenta a fost suspendata. Prin urmare, un research mai amanuntit pe intrenet te va ajuta sa gasesti toate informatiile de care ai nevoie despre acel avocat. Astfel, alegerea ta va fi una mult mai usoara si mai buna.

De interes:  Tehnici simple pentru a-ți controla stresul și anxietatea

Ce faci daca gasesti un avocat care nu indeplineste nevoile tale

Nu va faceti griji despre a face o greseala. In cazul in care acordul dintre tine si avocatul tau nu mai este eficient sau nu satisface nevoile dumneavoastra, eliberati avocatul din indatoririle sale si incepe o noua cautare pentru un nou avocat de custodia copilului. Chiar daca procesul de schimbare a avocatului ia ceva timp, cu siguranta este cea mai buna alegere pe care o puteti face.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.