Cursurile de engleza pot fi poarta de acces catre un nivel superior de trai!

cursuri engleza
cursuri engleza

Pentru copii si adolescenti, cunoasterea limbii engleze la un nivel cat mai bun permite accesul la cursurile unor institutii de invatamant prestigioase din Romania si din intreaga lume. Adultii trebuie la randul lor sa stapaneasca cea mai importanta limba de circulatie internationala pentru a se angaja in companii de succes, care ofera proeminenta sociala si salarii consistente. 

cursuri engleza
cursuri engleza

In concluzie, indiferent de varsta, participarea la cursuri engleza reprezinta una dintre cele mai inspirate investitii, capabila ca, atat pe termen scurt, cat si pe termen lung, sa deschida poarta catre un nivel superior de trai. 

Alege cursuri engleza organizate de profesionisti!  

Centrul de limba engleza Flying Colours organizeaza, de mai bine de un deceniu, cursuri care au fost urmate de peste 5 000 de persoane, repartizate in 580 de grupe. Fiecare participant a reusit sa ajunga la un nivel de cunoastere care i-a permis sa obtina rezultate excelente pe plan academic sau profesional. 

Programele si cursurile sunt organizate in mod personalizat, pornind de la intelegerea unicitatii si necesitatilor fiecarui cursant in parte. Prin urmare, atat copiii cat si adultii beneficiaza de o pregatire optima, indiferent daca sunt incepatori sau avansati, daca doresc sa invete engleza generala sau sa dobandeasca anumite cunostinte concrete, necesare de exemplu pentru a lua un anumit examen sau pentru a face fata cu succes unui interviu de angajare. 

Centrul Flying Colours detine si calitatea de Centru Oficial de Pregatire si Pretestare pentru examenele Cambridge si IELTS, recunoscut ca atare de Cambridge English si, in plus, premiat in cadrul competitiei nationale Preparation Centre Awards. 

In ceea ce priveste eficienta practica a acestor cursuri engleza, cea mai buna dovada este reprezentata de promovarea in proportie de 100% a tuturor examenelor sustinute de cursantii din anii academici 2017-2021, indiferent daca a fost vorba despre Cambridge YLE, KET, PET, FCE, CAE sau IELTS. 

O garantie suplimentata a celei mai bune calitati este reprezentata de faptul ca, in cazul in care un cursant nu promoveaza un examen recomandat de profesori, Centrul se angajeaza sa returneze taxa de examen. 

Avantajele oferite de participarea la cursuri engleza 

De interes:  Beneficiile Organizării Petrecerilor de Copii în Spații Special Amenajate

Participarea la sesiunile saptamanale de pregatire garanteaza progrese consistente, care vor deveni evidente atat pentru cursant, cat si pentru profesorii, prietenii, colegii sau superiorii de la locul de munca. Iata care sunt cele mai importante schimbari in bine!

  • increderea in sine va atinge cote superioare, datorita faptului ca vei deveni fluent intr-o limba straina;
  • atunci cand va trebui sa dialoghezi cu un profesor, un potential angajator sau orice alta persoana, iti vei gasi cuvintele cu usurinta si in mod natural, fara nici un fel de pauze in vorbire sau ezitari,
  • in timpul calatoriilor in strainatate te vei descurca excelent in orice situatie, indiferent daca e vorba de concedii cu cei dragi sau de deplasari facute in interes profesional;
  • vei intelege fara probleme si vei putea sa folosesti in diferite contexte informatiile din domeniul tau de activitate inclusiv atunci cand sunt publicate pe site-uri sau in reviste de limba engleza;
  • ca urmare a tuturor acestor progrese, cresc sansele de a fi admis in orice universitate sau de a obtine un job mai bun.

Alege sa urmezi cursuri engleza organizate de profesionisti si vei deveni capabil sa iti schimbi viata in bine, capatand acces la un nivel superior de trai!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.