Selecție pentru viitorul fotbalului feminin din România! Șase fete din Caraș-Severin au participat la testarea de la Timișoara – Banat FM sound factory

Selecție pentru viitorul fotbalului feminin din România! Șase fete din Caraș-Severin au participat la testarea de la Timișoara

Amplul proiect lansat de Federația Română de Fotbal sub titulatura „Fotbal și Feminitate” continuă și în acest an, cu o serie de inițiative menite să dezvolte fotbalul feminin din țara noastră. Între altele, Federația a organizat recent selecții la nivelul junioarelor, în ideea depistării de tinere talente pentru echipele reprezentative de junioare. O asemenea acțiune de selecție a avut loc zilele trecute în Timișoara, la trial fiind prezente și șase fete din Caraș-Severin.

„Selecționerul Naționalei feminine a României, Mirel Albon, a coodonat o acțiune de verificare a potențialului fizic și tehnic al fetelor participante din Timiș și Caraș-Severin. Din județul nostru au participat Deiana Vuxanovici de la Socol, Anisia Bona din Slatina Timiș, Cristina Bocean din Ticvaniu Mare, Bianca Murgu din Moldova Nouă, Biliana Guran de la Oravița și Maria Muia din Reșița. Caraș-Severinul a fost așadar bine reprezentat, iar fetele noastre s-au prezentat bine, deși unele dintre ele nu sunt legitimate la vreo echipă”, a precizat Florin Stiube, secretarul comisiei Competiții din cadrul AJF CS.

De interes:  Alimente inventate din greşeală (V) – Coca-Cola – Banat FM

Rămâne de văzut dacă fetele din Caraș-Severin se vor afla în continuare în atenția antrenorilor federali. Forul tutelar cărășean se va implica și pe mai departe în proiectele lansate de FRF pentru dezvoltarea fotbalului feminin, promite oficialul AJF Florin Stiube, care ține să mulțumească profesorilor Iulian Mitru și Adrian Neagu pentru modul în care s-au implicat în acțiunea de selecție desfășurară la Timișoara.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.