Şedinţă de Consiliul Local, fără cusur, la Moldova Nouă

Aleșii locali de la malul Dunării s-au purtat ireproșabil în cadrul celei mai recente ședințe ordinare. Cu temele făcute în ședințele de comisie, hotărârile luate la masa rotundă nu s-au mai împiedicat de tot felul de întrebări care, până nu demult, erau nu doar bizare, dar nici că aveau vreo legătură cu proiectele ce alcătuiau ordinea de zi.

În ultima perioadă, consilierii locali din Moldova Nouă par că au renunțat la orgoliile politice în favoarea interesului comunității. Cu o prezență de 100% în cadrul ședinței ordinare a Consiliului Local, toate cele opt proiecte inițiate de edilul Torma au avut câștig de cauză, de același deznodământ beneficiind și proiectele aflate în afara ordinii de zi.

Inclusiv edilul Adrian Torma a rămas surprins de această atitudine, primarul neputându-se abține din a-i felicita pe consilieri, subliniind că de un astfel de comportament ar trebui să dea dovadă în cadrul oricărei întruniri de genul acesta.

De interes:  Cum îți poți forma o rutină corectă de îngrijire a tenului cu produse hidratante?

„Mă bucură atitudinea colegilor mei, consilierii locali. Aceștia au înțeles că dacă avem discuții legate de proiectele de hotărâre, aceste discuții le purtăm în ședințele de comisie, iar în timpul ședinței ordinare de Consiliul Local votăm ceea ce s-a discutat acolo. Astăzi s-a dovedit că aceștia au ținut cont de sfatul meu, iar fără să țină seama de partidele politice, în cadrul ședinței, ei au dat un vot aproape în totalitate pentru proiectele înaintate, proiecte care aduc beneficii comunității: unele pentru funcționarea Primăriei, altele pentru dezvoltarea comunității, așa cum au fost o parte din proiecte”, a precizat Adrian Torma pentru expressdebanat.ro.

Mai mult decât atât, edilul-șef spune că prin intermediul terenurilor vândute/concesionate investitorilor, chiar dacă aceștia din urmă nu vor dezvolta ceva „astăzi sau mâine în Moldova Nouă”, votul pozitiv al consilierilor nu arată altceva decât o susținere în plus față de ceea ce se va-ntâmpla în viitor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.