Secretele volatilității jocurilor de video poker

Industria de gambling se dezvoltă într-un ritm accelerat, atât la nivel global, dar și în România. Numeroase cazinouri online se lansează în fiecare an, fiecare venind la pachet cu noi tehnologii și jocuri. În istoria jocurilor  de cazinou, pokerul a fost cel mai popular și unul dintre jocurile care au stat la baza sloturilor. Popularitatea jocului de poker a făcut ca acesta să fie adaptat rapid la mediul digital, ceea ce a dus la apariția sloturile de video poker.

Înainte de a plasa primele pariuri la video poker, este bine să vă documentați despre volatilitate acestui joc și modul în care vă influențează jocul. În principal, volatilitatea măsoară cât de mare sau mică este rata de câștig la un joc. Este important să înțelegeți volatilitatea din video poker, astfel încât să vă puteți gestiona corespunzător bankroll-ul.

Video Poker atrage milioanea de jucători la nivel global datorită beneficiilor pe care le oferă acestora, dar și prin prisma faptului că astfel de jocuri se pot practica online de oriunde și oricând, inclusiv la NetBet pacanele online

De interes:  Adversar din centrul Europei pentru CSM Lugoj în cupele europene. Se anunță o vară cu multe schimbări la echipă

Pe lângă asta, video pokerul vă oferă acces la tabelele de plată care arată cât veți primi pentru fiecare mână câștigătoare. Și faptul că se bazează pe probabilitatea cărților de joc vă permite să estimați cât de des puteți avea o mână favorabilă. Însă nu vă mulțumiți doar cu aceste informații. Volatilitatea video pokerului este foarte importantă dacă intenționați să jocați la un nivel înalt.

Presupunem că știți să jucați poker, ați depus o sumă de bani, ați început să faceți păriurile și jucați prima mână. Ați pornit la drum cu dorințe de reușită și vă doriți să vă creșteți șansele de câștig. Însă jocul este influențat de hazard și volatilitate.

Volatilitatea video pokerului se referă la suișurile și coborâșurile jocului. Mai frecvent, se referă la variațiile dintre câștiguri și pierderi la care vă puteți aștepta aștepta de la un anumit tip de video poker.

Considerați că volatilitatea este drumul de la prima mână și până la suma câștigată sau pierdută. Puteți avea parte de adrenalină ca într-un roller coaster sau puteți merge șnur ca pe autostradă. Volatilitatea în video poker este mână în mână cu RTP-ul jocului.

De interes:  „Îi propun primarului Popa să-i achite doamna Dăncilă și pierderile de la Custom, nu doar gazul pentru școli!”

Împărțind suma pe care o aveți la sfârșit la suma cu care ați început, obțineți procentul de rambursare. Un procent de 100% înseamnă că ai ajuns la final cu exact aceeași sumă de bani cu care ați început.

Între timp, volatilitatea s-ar referi la toate pozițiile în care a fost bankroll-ul tău în timpul jocului. De exemplu, imaginați-vă că ați început cu 500 USD în bankroll. Și ați încheiat cu aceeași sumă trei ore mai târziu, lăsându-vă cu 100% din bankroll.

Pe parcurs, acel bankroll va crește și va scădea. Cât de mult se schimbă și se abate de la pragul de rentabilitate se traduce prin volatilitate.

În timpul jocului la video poker, contează RTP-ul și volatilitatea, dar și bankroll-ul vostru. Pot fi situații când suma jucată este prea mică pentru a acoperi declinul volatilității, cu toate că în asamblu jocul are o volatilitate mare. Sau puteți opta pentru un joc cu volatilitate scăzută și totuși la finalul jocului să vă bucurați de un mic câștig pentru că ați prins panta ascendentă din joc a volatilității.

De interes:  Faci casa buna cu firma de constructii profesionala!

Ca rezultat, trebuie să vă ajustați bankroll-ul în funcție de volatilitatea video pokerului. Dacă descoperiți că un joc are o variație deosebit de mare, ar trebui să vă ajustați bankroll-ul în consecință, mai ales dacă doriți să jucați mult timp.

Puteți folosi volatilitatea în strategia voastră de joc la video poker!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.