Deseori te-ai întrebat cum ai putea să-ți faci angajații să fie și mai organizați decât sunt? Nu spune că nu te-ai gândit la tot felul de variante mai puțin prietenoase. Dar nu asta e soluția! Te-ai gândit că soluția poate fi chiar la cel mai mare producător român de agende din piele naturală și ecologică? UNIKA este brand-ul care te poate ajuta, oferindu-ți agende și promoționale de calitate, la prețuri avantajoase.

Pe lângă agendele și promoționalele care pot fi dăruite individual, UNIKA are și câteva sugestii despre cum poți combina agendele cu promoționalele ca să obții un cadou perfect.

Iată!

O agendă de piele oferită împreună cu un portofel sau un portcard din piele

Când te-ai decis să îți surprinzi angajații cu mai mult de o agendă, ia în calcul că la UNIKA poți combina diferite accesorii, iar rezultatul e uimitor. Nu uita! Înainte de a comanda, ia în calcul și preferințele angajaților tăi și pune pe primul plan calitatea. De exemplu, dacă adoră produsele din piele naturală albastră, agenda Pocket poate fi o idee bună. Agenda Pocket este mai mult decât o agendă. Este o agendă multifuncțională, s-ar putea spune. Realizată dintr-o piele fină, agenda Pocket este un produs multifuncțional datorită buzunarelor încăpătoare ale coperților – poți să depozitezi documente, carduri, ciorne, chiar și telefonul. E foarte ușor de închis, pentru că are sistem de prindere cu elastic.

De interes:  Cum susții un discurs reușit?

Dacă tot ți se pare că spațiul nu-i de ajuns pentru carduri și alte lucruri sau pur și simplu vrei să adaugi ceva care să se asorteze cu agenda, UNIKA propune portofel CBM sau portcard din piele naturală, tot în nuanțe de albastru.

Te întrebi ce înseamnă CBM? Carduri, bancnote, monede. Ce zici să intre toate acestea într-un portofel atât de mic sub 10 cm? Interesant, nu? Mai ales că îl poți asorta atât de ușor.

Și dacă nu un portofel, atunci un portcard. Sau poate amândouă. Portcardul e-store poate îndeplini funcția de port card damă, dar și port card bărbat. Este un portcard mic și foarte grijuliu cu lucrurile pe care le păstrează. De asemenea, este elegant și foarte bine compartimentat, pentru organizare.

Tot din piele naturală, maro și elegantă

Este vorba despre agenda Netto. Este realizată din piele naturală cu striații de culoare ca la ”marmură” – foarte elegant. Agenda cu utilizări multiple, este prevăzută cu suport de pix și buzunare pentru cărți de vizită și carduri – toate lucrurile necesare pentru o zi în office într-o singură agenda. Astfel, dacă vrei ca angajații tăi să fie super organizați, dar să fie și eleganți în același timp, Netto e soluția. Este o agendă care nu inspiră numai eleganță, ci și seriozitate. În plus, culoarea maro este o culoare care inspiră eleganță.

De interes:  Halate si uniforme imprimate pentru personalul medical

Cu ce poți combina această agendă? Poate e o idee bună să adaugi un portofel multifuncțional e-store. Desigur că îl găsești disponibil pe maro. Portofel de damă cu un format foarte modern, plat și totuși încăpător, elegant și potrivit ca gen oricărei vârste. Ușor de purtat atât în poșeta de serviciu, cât și în cea de weekend.

Agende diverse

O agendă și atât? La UNIKA vei găsi o diversitate de modele de agende, în multiple variante de culori, din mai multe materiale și cu mai multe texturi. Dacă ești în căutare de agende 2020 personalizate, trebuie să știi că la UNIKA le vei găsi la prețuri de producător. Pe langă multitudinea de agende 2020, producătorul îți oferă posibilitatea să le personalizezi cu logo-ul companiei tale sau cu orice altceva îți dorești.

Agenda Shadow

Agenda Shadow este specială prin aspect, prin design și textură. Este un produs realizat din piele cu umbre – de aici și denumirea Shadow, foarte plăcut la atingere, cu un sistem de închidere cu clapă și magnet. Agendă cu utilizări multiple, aceasta este prevăzută cu suport pix, și diverse buzunare la interior pentru carduri și cărți de vizită – perfectă pentru întâlniri de business.

De interes:  4 motive importante ca poti sa ii oferi o haina de blana cadou iubitei tale

Agenda Lois

Agenda Lois își poartă posesorii către stilul elegant și clasic. Produs elegant cu utilitate multiplă: agenda, suport pix și suport carduri sau cărți de vizită, perfectă pentru întâlniri de business. Material lucios și fin la atingere, pretabil pentru personalizare tip folio sau timbru sec. Culorile alese se potrivesc perfect ținutelor office.

Agenda Evolution

Agenda Evolution este acea agendă casual, ce are un material metalizat, ușor și flexibil. Poate fi purtată atât la birou, cât și la întâlniri. Închiderea agendei se face cu clapă de închidere și este un produs pretabil pentru personalizare cu timbru sec sau folio.

Pe cele pe care ți le-am prezentat mai sus le găsești pe site-ul UNIKA, dar și în magazinul lor online. Dar nu numai pe acestea, ci și altele. UNIKA deține stocuri mari pentru firme și companii, pune la bătaie prețuri de producător și livrează în toată țara! Te-ai hotărât? Mergi pe site-ul lor!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.