Conducerea Primăriei Caransebeș a ajuns la o concluzie în ceea ce privește parcarea din fața instituției, care are ca rezultat zi de zi un trafic îngreunat în zonă. Și asta după ce a primit o solicitare în acest sens din partea unui patron de magazin aflat în fața Primăriei.

Solicitarea acestuia a fost analizată în Comisia de Sistematizare Rutieră, astfel că s-a ajuns la concluzia că zona nu va mai fi așa de aglomerată dacă se vor monta bariere de trecere.

Prin petiția cu nr. 26246/16.09.2019, Nicolae Preda, administrator al S.C. Flerom Impex SRL, cere reglementarea accesului și parcării în zona străzii Vasile Alecsandri, cuprinsă între sediul Primăriei și sediul BCR.

Membrii Comisiei au luat hotărârea de a monta o barieră cu telecomandă între cele două scuaruri cu flori la intrare în fața Primăriei, barieră ce va limita accesul dinspre Primărie spre BCR.

Cei care doresc să intre spre Primărie cu mașinilor vor avea acces limitat. De asemenea, dacă vor dori să vină dinspre BCR nu vor putea traversa spre parcarea centrală de la magazinul Mall, astfel că vor trebui să se întoarcă spre parcarea de la BCR.

De interes:  Stresul si oboseala sunt mai prezente ca niciodata in viata ta? Iata cum le poti combate rapid si simplu!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.