De ce sa alegi o camera video dubla de pe Techstar.ro

O camera video dubla are nenumarate functii si permite sa suprascrie fisierele care s-au inregistrat in momentul in care nu mai este spatiu pe card. Aceasta se alimenteaza in mod automat prin conectarea la bateria masinii. Unele modele se activeaza cu ajutorul senzorilor iar altele prin sistemul de prindere cu ventuza. Toate fisierele vor fi salvate pe card astfel incat le puteti revedea oricand doriti. In momentul in care senzorul inregistreaza un soc, camera va incepe sa inregistreze fara sa fie programata manual, pentru ca in unele situatii, cand apare neprevazutul nici macar nu mai aveti timp sa faceti acest lucru.

Aceste camere video auto se remarca printr-o rezolutie remarcabila si o capacitate de stocare foarte mare. In plus acestea sunt echipate cu un senzor de prezenta si senzor pentru conditii de iluminare slaba. Cu ajutorul acesor camera puteti filma toate detaliile drumului in conditii de luminozitate redusa. In momentul in care faceti manevre in spatii inguste se declanseaza automat inregistrarea astfel incat va ofera   detalii clare de la locul accidentelor, care pot avea loc in mod imprevizibil.

De interes:  DE CE SA CUMPERI PRODUSE DE MANICHIURA DIN MAGAZINUL NAILS UP?

Acum puteti obtine imagini foarte clare si va puteti bucura de functionalitate marita pentru mult timp. Datorita faptului ca are un display touchscreen puteti accesa foarte usor meniul si o puteti folosi in conditii optime oricand doriti. Aceasta camera avertizeaza soferul cu privire la situatiile care pot sa creasca riscul de accidentare ceea ce este un plus pentru fiecare beneficiar. In momentul in care se schimba banda de mers, sau in clipa cand apar semnele de oboseala sunteti avertizati astfel ca acest dispozitiv va ofera siguranta marita.

Accesati chiar acum siteul Techstar.ro si vedeti disponibilitatea produselor!

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.