Scandal la Filarmonica Banatul după ce s-a anunțat un concert de manele. Replica celor din conducerea instituției

Informația conform căreia Filarmonica Banatul ar urma să găzduiască un concert de manele a stârnit reacții virulente pe rețelele de socializare. Evenimentul a fost considerat total nepotrivit cu statulul instituției și cu titulatura Timițoarei de capitală culturală.

Conducerea Filarmonicii precizează că nu a fost vorba despre vreun contract încheiat cu organizatorul concertului de manele. 

„Ca răspuns la articolele apărute recent în presă, vă informăm în mod oficial că instituția Filarmonicii Banatul nu va organiza și găzdui alte concerte în afara celor comunicate în mod oficial, pe site-ul instituției și pe platforma de Facebook.
Astfel, informația despre susținerea unui concert la Sala Capitol de către unul dintre artiștii genului de manele în luna mai, este una falsă, nefiind aprobată cererea organizatorilor.
Avem încrederea că publicul și locuitorii Timișoarei, îndeosebi aflându-ne la ceas de sărbătoare prin aniversarea celor 75 de ani de la înființarea instituției, știu că agenda propusă vizează concerte de o înaltă ținută artistică, cu artiști de talie internațională.

De interes:  Arest – Banateanul.ro titleonly| sound factory

Sursa: Realitatea de Timis

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.