Şase elevi, patru profesori şi cinci angajaţi din cadrul personalului nedidactic, spitalizaţi cu COVID-19 în Timiș

Şase elevi, patru profesori şi cinci angajaţi din rândul personalului nedidactic din Timişoara şi din judeţ sunt internaţi cu COVID-19.

“Potrivit raportării de miercuri dimineaţa, avem şase elevi cu COVID-19 spitalizaţi, iar 234 sunt carantinaţi/izolaţi. Mai sunt patru profesori spitalizaţi şi 134 în carantină, cinci spitalizaţi din personalul nedidactic şi şapte carantinaţi/izolaţi din nedidactic. Mai sunt cinci carantinaţi din rândul personalului auxiliar”, spune șeful Inspectoratului Școlar Timiș, Marin Popescu.

Șase unități școlare funcționează în scenariul roșu: Liceul de Informatică ‘Grigore Moisil’ Timişoara, Liceul Teologic ‘Logos’ (penticostal) din Timişoara, liceul din Giroc, grădiniţa din Giarmata, şcoala din Bencecu de Sus. La Liceul de Arte din Timişoara cursurile sunt online, dar din cauza lucrărilor de reabilitare.

Potrivit datelor IŞJ Timiş, 230 de unităţi de învăţământ sunt în scenariul galben, elevii învăţând prin rotaţie, acasă şi la şcoală, 354 sunt în scenariul verde, cu prezenţa la şcoală a tuturor elevilor.

Din cei 95.240 de copii înscrişi în şcolile şi în grădiniţele din judeţ, 27.305 urmează cursuri online.

De interes:  Ţara care reduce nivelul drepturilor minorităţilor naţionale nu este un stat model

Sursa: Realitatea de Timis

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.