EuPlatesc.ro integrează Apple Pay și estimează peste 1 milion de plăți în magazinele online

București, 24 octombrie 2022 – EuPlatesc.ro, unul dintre cei mai mari procesatori de plăți din România, partener cu nouă bănci de pe piața locală, anunță integrarea în propria platformă a serviciului de plăți Apple Pay pentru a simplifica procesul de plată în magazinele online, fiind o premieră pe piața locală a soluțiilor de plata online. Compania estimează că în primul an vor fi efectuate peste 1 milion de plăți de către utilizatorii de dispozitive Apple.

Opțiunea de plată Apple Pay este disponibilă în cele peste 15.500 magazine partenere EuPlatesc.ro, din domenii ca fashion, electro-IT sau turism, fiind o noutate și pentru mediul ecommerce din România, dar și în instituții publice care permit plăți online, cum ar fi regii de transport, primării, universități, muzee sau teatre.

Device-urile compatibile cu Apple Pay sunt cele care utilizeaza un browser Safari, de la iPhone 6, iPad Air 2 și toate laptopurile Mac care au touch ID. Pentru efectuarea plăților online, pot fi folosite carduri de credit sau debit Visa sau Mastercard, emise oriunde în lume, care trebuie adăugate în prealabil în portofelul electronic Apple Pay.

De interes:  Alexandra Păcuraru: Cum facem România bine? Răspunsul e simplu! O facem revenind la rădăcini, la credință, la tradiții

Integrarea Apple Pay în procesatorul de plăți EuPlatesc.ro, care a durat aproximativ patru luni, oferă o securitate sporită achizițiilor online și simplifică procesul de plată, fiind necesară doar autentificarea în portofelul Apple Pay pentru validarea plății.

“Opțiunea de plată Apple Pay integrată în magazine online este o soluție mult așteptată pe piața locală, atât de business-urile din ecommerce, cât și de consumatorii români utilizatori de produse Apple. Soluția este acum disponibilă în toate magazinele online partenere, fără eforturi suplimentare din partea acestora. De asemenea, va fi automat disponibilă în orice magazin online care va intra în portofoliu nostru de clienți. Este totodată o metodă care va impulsiona vânzările online atât pe desktop, cât și în aplicațiile mobile ale magazinelor online, îmbunătățind în același timp experiența de cumpărare în mediul digital”, spune Ștefan Suceveanu, co-fondator EuroPayment Services, compania care deține soluția de plăți EuPlatesc.ro, care estimează că serviciul de plată Apple Pay va aduce o creștere de minimum 7% business‑ului.

De interes:  Donald Trump, REȚINUT! Fostul președinte american va fi acuzat în mod oficial de 37 de infracțiuni!

Prezența a tot mai multor opțiuni de plată într-un magazin online va crește rata de fidelizare a clienților,  diversificarea acestor opțiuni fiind o tendință pe piața ecommerce din România.

Opțiunea de plată Apple Pay este disponibilă în România din iunie 2019, pentru plăți contactless, cu un smartphone sau un ceas digital, la POS în magazine fizice, fiind adoptată de majoritatea băncilor, dar și de fintech-uri și furnizori de instrumente de plată.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.