Rosso-nerii, îngenuncheați de Bătrâna Doamnă: CSM Reșița – UTA Arad 2-3 – Banat FM

După victoria obținută în runda anterioară contra celor de la ASU Poli Timișoara, UTA a venit la Reșița cu un moral excelent, și cu obiectivul clar de a câștiga un nou derby al Banatului. Iar șansa a fost de partea arădenilor chiar în debutul de meci: în minutul 2, la primul corner al oaspeților, căpitanul Ciprian Rus a marcat din gura porții, la o fază bâlbîită de defensiva reșițeană. Partida a continuat într-o notă echilibrată, dar de punctat, au punctat tot arădenii: minutul 23 a adus cel de-al doilea gol, înscris de Romario Moise dintr-o lovitură liberă perfect executată de la circa 22 de metri. Deși au dat de câteva ori emoții apărării arădene, rosso-nerii n-au găsit calea spre gol, iar prima repriză s-a încheiat cu avantaj de două goluri pentru UTA. Repriza secundă a început la fel ca prima, dar șansa s-a mutat de această dată în tabăra rosso-nerilor: la două minute de la reluare, Marco Ehmann a expediat un șut puternic, de la circa 30 de metri, către poarta arădeană, iar mingea deviată de Florin Ilie l-a păcălit pe goalkeeperul Florin Iacob. Golul reușit în startul reprizei a mai animat jocul CSM-ului, elevii lui Leo Doană fiind mult mai insistenți în ofensivă. În minutul 69, Reșița a reușit și golul egalizator, marcat de Florin Cioablă cu o lovitură de cap din 6 metri. Partida se îndrepta spre un egal echitabil, dar Romario Moise a mai strălucit încă o dată în prelungirile meciului. Golul său, înscris din foarfecă de la 16 metri a închis tabela și a asigurat arădenilor cele trei puncte. CSM Reșița – UTA Arad, scor final 2-3. În urma acestui rezultat, UTA urcă pe locul doi, iar CSM Reșița coboară deocamdată pe loc retrogradabil. În etapa următoare, pe 2 noiembrie, rosso-nerii vor evolua în deplasare, la Dunărea Călărași.
CSM Reşiţa: Zimmermann (cpt.) – L. Acka, Ehmann, Vasiu, Banac (Cioablă 56′) – Danci, Poiană (Breşneni 38′) – Săulescu, Dat, Vădrariu – M. Coman
Rezerve: Horvat – Caragea, Alin Lazăr, Vlădia, Musteţa
Antrenor: Leontin Doană
UTA: Fl. Iacob – Andr. Rus, Melinte, Fl. Ilie, Şeroni – Dam. Isac, R. Moise – Miculescu (Oct. Ursu 38′), Al. Ioniţă (Oroian 83′), Buhăcianu – Cip. Rus (cpt.)(Bustea 46′)
Rezerve neutilizate: Bolboaşă – Deta, Hrezdac, Lorenzi
Antrenor: Laszlo Balint

De interes:  Culisele Statului Paralel | Abuzurile făcute de DNA la umbra protocoalelor cu SRI - Dezvăluiri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.