IGSU: 24 de persoane şi-au pierdut viaţa în accidente rutiere în acest week-end

Un număr de 24 de persoane şi-au pierdut viaţa în accidente rutiere produse în acest week-end. Conform datelor IGSU, peste 3.500 de persoane au fost asistate medical de echipajele SMURD

Echipajele IGSU au avut, în weekend, 4.347 de intervenţii în situaţii de urgenţă, acţionând pentru acordarea măsurilor de prim ajutor pentru 3.569 de persoane aflate în dificultate. 24 de persoane şi-au pierdut viaţa în accidente rutiere.

„În acest sfârşit de săptămână, pompierii au gestionat 4.347 de intervenţii în situaţii de urgenţă. Majoritatea dintre acestea a constat în asistenţă medicală de urgenţă, echipajele SMURD acţionând pentru acordarea măsurilor de prim ajutor pentru 3.569 de persoane aflate în dificultate. În afara acestor situaţii, salvatorii au intervenit pentru stingerea a 343 de incendii, precum şi în alte 496 de intervenţii, în sprijinul comunităţilor, cum ar fi deblocare persoane sau animale, distrugere muniţie neexplodată etc”, a transmis, luni, IGSU.

Echipajele de descarcerare au fost solicitate să intervină în 17 cazuri, pentru extragerea victimelor din autoturismele implicate în accidente rutiere.

De interes:  Top 10 Cele Mai Tari Hoverboard-uri in 2020

Sursa: Mediafax

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.