Nu totul se rezuma la instinct. La o fusta puțin peste genunchi și la un decolteu generos. Nu totul se rezuma la un alt număr trecut în agendă. Prin agenda sufletului cam bate vântul. Colile albe ale inimii sunt încă nepătate de cerneala bărbatului bine intenționat. Majoritatea nu vrea decât sa bifeze încă o prada. De parcă femeia e o amărâtă de gazela, cu un picior șchiop și care-alearga bezmetic printre cuvinte dulci.

Nu toate femeile fug de sex. Cele care vor să se împiedice o fac singure. Nu toate femeile sunt speriate de bombe. Atâta timp cât fitilul dintre voi încă arde. Asa cum nu toți barbatii trebuie sa se dea peste cap, mai rău ca la circ, pentru a putea impresiona un chip ce-ți caută, curios, privirea. La final de zi, e important să fii tu. Acesta e biletul câștigător.

Din nefericire, drumul până la inimă a fost înlocuit cu cel ce trece prin pat. Înainte de toate. Mulți bărbați aleg varianta cea mai simplă. Asta nu înseamnă că e și cea mai bună. Asa cum multi bărbați au uitat ce înseamnă respectul fata de jumătatea slabă. Unii dintre ei sunt mult mai slabi ca ele.

De interes:  Colegiului Național „Traian Lalescu” din Reșița reabilitat prin Regio-POR

Despre șeful care îți face avansuri dar strâmbă din nas când i se cere un avans, nu spune nimeni. Despre nesimțitul din autobuz care se inghionteste in tine, cu un rânjet tembel și periculos pe față, nu amintește nimeni. Despre vecinul care te lăsa să urci scările înaintea lui, nu pentru ca ar fi un gentleman, ci pentru ca s-ar uita sub fusta ta, nu prea auzi multe. Domnii care te fluieră din mașină, încurcând circulația.

Încurcata e si viața lor. 🙂

Aia care te fluiera pe strada și își frâng gâtul pe trecerea de pietoni, doar pentru a te trece și pe tine în palmares. Când tot ce ai făcut tu a fost sa iti treci mana prin păr. 🙂

E greu sa fii femeie. E mult mai ușor sa fii ghiolban și prost crescut. Măcar ai o scuza. Sau mai multe. Bunele maniere nu se găsesc în cărți. Nici la colț de stradă. Chiar dacă multe dintre ele țin de un minim bun simț.

De interes:  Premierul Orban: Ne gândim la toate mijloacele posibile ca să limităm răspândirea virusului

Nu întotdeauna e vorba de instinct. De multe ori e vorba despre cum să fii bărbat.
Pentru ca nu e greu sa porți o pereche de pantaloni. E mult mai greu atunci când nu știi sa ii porți cu demnitate.

Citeste mai multe pe:

https://www.facebook.com/alexandruchermeleu

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.