Iubirea e un sport extrem iar tu ai obosit prea repede – Banat FM

Iubirea e un sport extrem iar tu ai obosit prea repede

Ți-am spus ca iubirea e un sport extrem, dar tu nu ai vrut să mă crezi. Iubirea înseamnă salturi cu parașuta, scuba diving, inseamna maraton și cățăratul munților. Înseamnă să alergi și sa transpiri, dar nu unul de celălalt, ci împreună. Înseamnă să trecem amândoi linia de sosire, în același timp.

Iubirea inseamna fugă, dar nu de noi înșine și nici de trăiri împărtășite. Înseamnă fuga de orgoliu și de temeri. Atunci cand Reușești sa le învingi pe amândouă.

Iubirea e un sport extrem. Când amândoi gonim pe autostrada clipelor cu peste 200 de bătăi de inimă pe secundă. Înseamnă adrenalina simțurilor și foșnetul trupurilor atunci când amândoi punem frână pentru a ne săruta în pauzele de respirat.

Iubirea e un joc. Un joc de tenis ce nu ar trebui sa se mai termine. O minge de emoții ce nu cade înafara liniei celor doi. E un joc de șah cu reguli schimbate. Atunci cand regina și regele rămân amândoi pe tablă, fără a fi nevoie de un pion s-o înlocuiești pe Ea! 🙂

De interes:  21 iunie – Banat FM sound factory

Iubirea e un sport extrem. Iar tu ai obosit prea repede. Atunci cand nu ti-ai mai deschis parașuta. Atunci cand ai decis sa te ineci. Când te-ai gândit ca linia de sosire este o iluzie. Când mingea ai aruncat-o în tribună.

Când ai ales un pion, în loc s-o alegi pe Ea.

Foto: radiopizza

Citește mai multe pe:

www.facebook.com/alexandruchermeleu

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.