Reușita Bursei generale a locurilor de muncă din Caraș-Severin: sub 20%!

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Caraş-Severin a organizat, în luna aprilie, Bursa generală a locurilor de muncă la Reşiţa şi Băile Herculane. Deși s-au prezentat, în total, aproape 300 de persoane, în final au fost angajate 53!

În ziua Bursei au fost încadrate în muncă un număr de 22 de persoane (4 la Reşiţa şi 18 la Băile Herculane), alte 82 de persoane fiind selectate să participe la interviuri la sediile firmelor.

În urma participării la interviurile şi probele de lucru de la sediile firmelor, în decurs de o lună de la data organizării Bursei (12 aprilie), alte 31 de persoane au reuşit să ocupe un loc de muncă, și anume 17 la Reşiţa şi 14 la Băile Herculane.

CITEȘTE ȘI: Vrem locuri de muncă, dar nu ne prezentăm! Nici mediul de afaceri nu a rupt gura târgului…

Persoanele încadrate în muncă la Reşiţa au ocupat locuri de muncă în următoarele meserii: agent curier, vânzător, croitor confecţioner, lăcătuş mecanic, vopsitor industrial, turnător pregătitor, femeie de serviciu şi inginer producţie. Persoanele încadrate în muncă la Băile Herculane au ocupat locuri de muncă în meseriile: ospătar, bucătar, cameristă şi guvernantă.

De interes:  Despre operația de rinoplastie și nasul ideal

În acest an, Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Caraş-Severin va mai organiza o Bursă a locurilor de muncă pentru absolvenţi, în data de 18 octombrie, dar vor putea fi organizate şi alte burse ale locurilor de muncă, în funcţie de solicitările pieţei muncii, o piață în criză acută de muncitori.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.