La Mulţi Ani, Glenn Medeiros! – Banat FM sound factory

Glenn Medeiros s-a născut pe 24 iunie 1970, în Lihue, Hawaii şi este de origine portugheză. Medeiros şi-a început cariera muzicală la vârsta de 10 ani, mai mult în joacă, pentru a-l ajuta pe tatăl său, de profesie ghid turistic. Micul Glenn îi distra pe turiștii care călătoreau cu autocarul prin insula Kauai.

În 1986, la vârsta de 16 ani, Medeiros a câștigat un concurs de talente organizat de un radio din Hawaii. A cântat un cover după piesa care l-a şi făcut celebru şi a câştigat concursul. Un director de radio aflat în concediu în Hawaii a auzit piesa, iar a luat cu el înregistrarea în Phoenix, unde a început să o difuzeze la radiourile locale. „Nothing’s Gonna Change My Love for You” a devenit în scurt timp hit la nivel mondial. A ajuns pe locul 12 în top Billboard Hot 100 şi a petrecut patru saptămâni ca numărul unu în UK Singles Chart, în iulie 1988. Videoclipul piesei a fost difuzat în Hawaii.

De interes:  Amanta lui Reghe, făcută K.O. – PROSTUTUȚIE! Anamaria Prodan: Mi se întorc parinții în mormânt când văd ce a făcut din numele nostru acest om

Haideti sa nu ne mai ascundem! De fiecare data cand Glenn Medeiros se apuca sa cante, pe malul marii, „Nothing’s Gonna Change My Love for You”, toata Romania se bloca! Gaina nu mai clocea, mioara nu mai dorea iarba, iar baietii, cu blugi bufanti si sacouri cu umere umflate luau, imediat, domnisoarele la dans, indiferent unde se aflau.

Din păcate, cariera solistului s-a sfarşit la 10 ani după lansarea piesei, chiar dacă Glenn Medeiros a mai înregistat şi alte piese. În 1990 a avut un duet cu Bobby Brown, care a ajuns pe locul 12 în UK Singles Chart, apoi un alt duet cu Ray Parker Jr., care a ajuns pe locul 32 în SUA.

După ce şi-a încheiat cariera muzicală, Glenn a predat și a fost director la Școala Maryknoll, o școală parohială în Honolulu, Hawaii. La 1 iulie, 2015, Medeiros a devenit directorul Şcoalii Saint Louis din Honolulu. În mai 2014, Medeiros a primit diploma de doctor în educație la Universitatea California de Sud.

De interes:  Bilanț coronavirus 4 ianuarie: 3.900 cazuri noi și 52 decese

Astazi, 24 iunie, Glenn, împlineşte 49 de ani, este casatorit si are doi copii si are un hotel in Waikiki. Să-i urăm “La Mulţi Ani!” si sa ne amintim cu drag de aceea perioada.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.