Realitatea.NET, poziție de top în online-ul românesc: locul 1 la nivel național, în luna octombrie. Site-urile Trustului Realitatea, creștere semnificativă

Site-ul de știri al Trustului Realitatea și-a consolidat poziția de top pe piața media din România. Informațiile complete, redate în timp real, conținutul de calitate și reflectarea imparțială a realității de zi cu zi pe plan intern și internațional, dar și dezvăluirile despre statul paralel care au răscolit din temelii clasa politică din România au poziționat site-ul www.realitatea.net ca lider absolut în online-ul românesc, în luna octombrie. 

Potrivit datelor, 11.259.000 de cititori unici au vizitat site-ul nostru, www.realitatea.net, în luna octombrie, însumând peste 42 de milioane de afișări.

Conform statisticilor, după cititorii din România, în top urmează cei din Germania și Italia. 

Peste 95% dintre cei care au accesat site-ul nostru au făcut-o de pe un telefon mobil sau o tabletă.

Totodată, www.realitateasportiva.net, un alt produs de top al Trustului Realitatea, a cunoscut și el o creștere spectaculoasă, consolidându-și poziția în topul site-urilor de sport din România. 

La nivel de grup, și celelalte site-uri din Trustul Realitatea au înregistrat, în luna octombrie, o creștere semnificativă și constantă, dovedind, astfel, încrederea pe care românii de pretutindeni o au în Trustul Realitatea. Vă mulțumim!  

De interes:  Culisele statului paralel | Cozmin Gușă, dezvăluire BOMBĂ: ”Se discută foarte serios preluarea participației în Petrom de către Gazprom”. CONSECINȚE la nivel geopolitic

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.