Epidemie: Niciun loc la ATI pentru pacienții cu COVID-19

Nici marți în spitalele din România nu era disponibil niciun pat la terapie intensivă pentru pacienții cu COVID-19, conform ulteilor date transmise de autorități.

În 2 noiembrie, conform datelor existente în aplicația alerte.ms, la nivel național există 1.748 de paturi de ATI destinate pacienților COVID-19. În București sunt avizate de DSP 392 paturi de ATI pentru pacienții de COVID-19.

De asemenea, la nivel național există o rezervă operațională de 147 paturi ATI destinate pacienților cu COVID-19, iar aceste paturi sunt activate, în dinamică, acolo unde numărul pacienților ATI depășește capacitatea secțiilor principale, spun autoritățile.

La această oră, 1.876 de paturi ATI sunt ocupate la nivelul întregii țări și nu este disponibil niciun pat ATI, alttl decât cele rezervate persoanelor cu anumite condiții medicale care sunt și confirmate cu SARS-COV-2.

Sursa: Libertatea Zilei

De interes:  ”Culisele statului paralel”| Istoria distrugerii Sidex Galați - privatizare care a îmbogățit baronii. Combinatul - JEFUIT de sute de firme-căpușă

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.