Punctul Sanyinjiao. Miracolul medicinei chinezești [VIDEO] – Banat FM

Medicina chinezească se bazează pe principiul următor: dacă în corpul uman apare un dezechilibru, acesta trebuie reglat cu ajutorul resurselor interioare ale organismului. Iar stimularea anumitor puncte de pe corp duce la restabilirea echilibrului, indiferent de factorii care au dus la perturbarea lui.

Sănătatea feminină este foarte fragilă. Balanța hormonală, funcționarea corectă a uterului, a ovarelor și a glandei tiroide sunt influențate de o multitudine de factori: stres, alimentație incorectă, suprasolicitarea organismului și chiar moștenirea genetică. Dar fiecare femeie vrea să fie mereu frumoasă, tânără și sănătoasă. Medicina chinezească deține acest secret – masarea punctului Sanyinjiao! Cu siguranță veți îndrăgi acest masaj din cauza efectelor sale miraculoase asupra sănătății.

Întâi de toate trebuie să localizați acest punct pe piciorul dvs. El se află pe partea interioară a gambei, la distanța de 4 degete de articulația tibiofibulară distală (osul proeminent). Masați punctul Sanyinjiao de la ambele gambe 10 minute în fiecare seară înainte de culcare. Puteți să masați concomitent ambele gambe sau pe rând. Într-o lună de zile o să observați rezultatele miraculoase, un flux colosal de energie!

De interes:  Percheziţii într-un dosar de proxenetism! 15 tinere erau obligate să se prostitueze în Reghin

1. Ciclul menstrual

Stimularea acestui punct favorizează funcționarea corectă a splinei, ficatului și rinichilor, îmbunătățește circulația sângelui în organism și face să dispară orice urme de congestie. Aceasta duce la reglarea ciclului menstrual, pielea își îmbunătățește aspectul (dispar ridurile fine), iar corpul se simte plin de vitalitate. Masarea acestui punct amână începutul menopauzei și prelungește tinerețea!

2. Elasticitatea pielii

Splina influențează în mod direct elasticitatea pielii. Stimulând funcționarea corectă a acesteia cu ajutorul punctului Sanyinjiao pielea va căpăta o elasticitate de invidiat.

3. Scăderea senzualității

În cazul în care femeia suferă o disfuncționalitate hormonală, aceasta se reflectă asupra vieții sale sexuale. Acest masaj previne scăderea libidoului și crește senzualitatea feminină.

4. Îmbunătățirea funcționării ovarelor și a uterului

Lucrul acesta este deosebit de important pentru femeile care doresc să rămână însărcinate. Stimulând acest punct, ovarele vor lucra mai activ, iar fluxul de sânge către uter se va îmbunătăți.

5. Funcționarea corectă a sistemului gastro-intestinal

Masarea acestei zone este recomandată în caz de balonare, în cazul dereglării digestiei și a funcționalității intestinelor. În afară de aceasta, durerile menstruale se vor diminua semnificativ.

De interes:  O secție a Spitalului Județean din Timișoara intră în carantină, după descoperirea unui focar de coronavirus

Masarea punctului Sanyinjia este deosebit de utilă și pentru bărbați. Ajută la reglarea tulburărilor sexuale ca: ejacularea prematură sau impotența.

Contraindicație: este interzis să masați acest punct în timpul sarcinii, poate provoca avort spontan!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.