Competiție de handbal juvenil în memoria profesorului Ion Lepși

Memoria dascălului Ion Lepși va fi onorată și în această toamnă printr-o competiție sportivă organizată la Bocșa. Profesorul Ion Lepşi, un dascăl şi un om devotat pasiunii sale, sportul, şi-a desfăşurat cea mai mare parte a profesiei sale în oraşul Bocşa, fiind unul din profesorii respectaţi ai urbei. El a reuşit să pună Bocșa pe harta sportului şcolar naţional, iar rezultatele elevilor săi în ramurile sportive: fotbal, handbal, sanie, tenis de masă şi atletism au fost notabile.

Pentru a-i păstra vie amintirea, administrația publică bocșeană, Casa Orăşenească de Cultură, ACS Golden Kids Bocşa şi membrii familiei Lepși, cu sprijinul Direcţiei Judeţene de Sport şi Tineret a judeţului Caraş-Severin și a Pizzeriei „Arena Pub” din Bocșa, organizează în data de 29.09.2019,cu începere de la orele 09.00, în sala de sport din cartierul Nufărul, ediţia a II-a a competiţiei de handbal pentru fete de gimnaziu „Cupa prof. Ion Lepși”.
La startul competiției se vor alinia șase echipe : ACS Golden Kids Bocșa, CS Leu Giarmata, Școala 7 „Sf. Maria” Timișoara, ACS Băile Herculane, CS Olimpic Drobeta Tr. Severin și LP Cetate Deva. Cele 6 echipe au fost împărțite în două grupe, în grupă vor juca fiecare cu fiecare pe durata a două reprize a câte 20 de minute fiecare, cu pauză de 5 minute între reprize. După disputarea jocurilor din grupe vor avea loc jocurile pentru clasament și anume locul III A vs locul III B (pt  clasament final V-VI), locul II A vs locul II B(pt clasament final III-IV) si locul I A vs locul I B(pentru clasament final I-II). Organizatorii vor oferi diplome, cupe și medalii.

De interes:  Avem ce merităm. Libertate. Sănătate ce ne mai trebuie...

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.