Epilarea cu ceară… pentru bărbați

Până nu cu mult timp în urmă, epilarea părea o procedură rezervată strict reprezentantelor sexului frumos. În prezent, în mod surprinzător (sau poate nu), o treime dintre clienții saloanelor profesioniste care vin pentru îndepărtarea părului nedorit de pe corp sunt bărbații. Și, pentru că avem de a face cu sexul tare, evident că metoda cea mai utilizată pentru o piele netedă și catifelată este epilarea cu ceară.

 

Femeile, încântate de bărbații care se epilează

 

În urma unui sondaj de opinie, se pare că o treime dintre bărbați obișnuiesc să scape de părul nedorit. Unii fac acest lucru acasă, cu lama sau chiar și cu mașina de tuns, în timp ce alții nu ezită să apeleze la ajutorul profesioniștilor sau chiar al partenerelor de viață, pentru un epilat profi. Așa că, data viitoare când mai vezi un bărbat care are în căruțul de cumpărături o cutie de ceară epilat, nu te mai gândi repede că este pentru parteneră, pentru că s-ar putea să te înșeli!

De interes:  Vrei sa faci videochat legal? Metoda prin care poti afla daca un studio este serios sau nu

La rândul lor, femeile sunt încântate de faptul că și bărbații au ales să se epileze, și chiar le sugerează acestora unele zone unde ar putea… insista mai mult: părul de pe spate, zona dintre sprâncene, sau chiar în zona inghinală. Dacă li se pare prea dureros, pot apela la o hârtie de epilat este o metodă la fel de eficientă.

 

Avantajele epilării cu ceară pentru bărbați

 

Dacă încă nu ești hotărât, te anunțăm că vine vara, vei merge la plajă sau vei alerga prin parc, așa că îți vei expune destul de mult corpul. Prin urmare, hai să vedem care ar fi avantajele acestei proceduri, și poate te răzgândești…

 

Efect de durată

 

Este principalul avantaj al acestei metode de îndepărtare a părului nedorit. În cazul bărbaților, efectul epilării poate ajunge chiar și la opt săptămâni, așa că este o metodă perfectă pentru a avea o piele netedă și fină pentru mai mult timp. Cu siguranță știi că, de fapt, ceara acționează ca un exfoliant, care te scapă de celulele moarte de la nivelul pielii. Cu siguranță vei întoarce multe priviri admirative la plajă sau la un jogging în parc!

De interes:  Electroruga de Buzad se apropie cu pași repezi! Care este programul pentru ultimul weekend al verii?

 

O igienă mai eficientă și mai ușoară

 

Nu vrem să facem afirmația că nu stai bine la capitolul igienă! Cu toate acestea, atunci când nu ai păr în exces, este mult mai ușor să ai grijă de igiena personal, fără că anumite mirosuri să se dea mai greu duse.

În plus, mulți dintre bărbați și-au dat seama deja că o piele fără păr este mai atractivă pentru urmașele Evei, și folosesc în acest scop aparate de ras sau creme depilatoare. Din păcate, aceste metode nu doar că nu au un efect de durată, dar mai pot duce la iritații, tăieturi sau chiar și unele erupții cutanate. Dacă se folosește ceara, atunci toate aceste neplăceri… pur și simplu nu mai există.

 

Un aspect plăcut

 

Ai mereu grijă la felul cum arăți, așa că petreci destul de mult timp în sala de antrenament, tragi de fiare și ai un abdomen cu pătrățele și niște mușchi bine conturați. Dar cine observă faptul că arăți perfect, dacă totul este bine ascuns sub o pilozitate prea mare? Prin urmare, epilează-te, și mușchii tăi vor fi mult mai bine definiți, și chiar vor părea ceva mai mari decât în realitate. De asemenea, câteva zile la plajă vor fi suficiente pentru un bronz perfect, pe placul urmașelor Evei.

De interes:  Vrei să devii expert în achiziții publice? CCIAT organizează o nouă serie de cursuri!    

 

Apelează la profesioniști

 

Chiar dacă te poți epila foarte bine și acasă, cel mai bine este să apelezi la serviciile oferite de profesioniști, mai ales la început. Cu timpul vei putea efectua și singur această operațiune, dar ai nevoie de ceva îndrumări de la specialiști! Nu-ți face griji, nu e chiar atât de rău, iar dacă femeile o pot face, de ce nu ai reuși și tu?

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.