Mediul HoReCa este unul extrem de competitiv si de pretentios. Fiecare detaliu trebuie atent analizat pentru a castiga increderea clientilor si a construi o imagine pozitiva. Descoperirea furnizorilor de incredere pentru produse alimentare poate fi o adevarata provocare. Pentru a beneficia de prospetimea si calitate superioara se impune colaborarea cu companii de incredere, care isi respecta angajamentele, au experienta si vin cu cele mai bune oferte.
Investitia in cel mai bune echipamente trebuie sa fie dublata de produse alimentare de calitate si personal bine instruit in hospitality, ca afacerea sa fie una de succes. Unul dintre secretele unui restaurant faimos consta in alegerea partenerului de distributie HoReCa potrivit, care sa raspunda prompt si eficient necesitatilor si particularitatilor. Furnizorul este si un indrumator care iti face cunoscute cele mai noi produsele alimentare introduse pe piata dar si ultimele tendinte din domeniu, insa in acelasi timp vine si cu solutii care sa te avantajeze din punct de vedere economic, astfel ca parteneriatul sa fie unul fructuos pentru toate partile implicate. Iata o serie de aspecte care contribuie la desfasurarea eficienta a activitatii in cafenele, restaurante, hoteluri.
Produse alimentare proaspete
Produsele alimentare folosite trebuie sa aiba cel mai bun grad de prospetime, astfel pot fi gatite optim si preparatele finale au caracteristici deosebite. Utilizarea unor ingrediente de calitate indoielnica nu doar ca poate aduce prejudicii de imagine, ci poate produce imbolnaviri grave pentru clienti.
A lasa sarcina de aprovizionare cu produse alimentare proaspete in sarcina unor specialisti, inseamna mai mult timp pentru a te concentra pe activitatile care conteaza, legate de gestionarea restaurantului si multumirea clientilor. Anumite preparate – legume, salate, carne, lactate, patiserie – trebuie furnizate zilnic, deci sarcina trebuie lasata in mainile unor parteneri de incredere.
Produse alimentare atestate calitativ
Cand vine vorba de HoReCa, calitatea conteaza. Multi clienti aleg restaurantele, cafenelele hotelurile care folosesc produse alimentare cunoscute, atestate calitativ, in detrimentul celor care fac rabat pe acest segment. Intrucat fiecare clipa petrecuta intr-un astfel de loc inseamna relaxare, bungust, senzatii inedite pentru simturi, se impune utilizarea ingredientelor de calitate.
Respectarea acestor standarde aduce dupa sine review-uri pozitive, clienti multumiti care vin si revin. Iar acesta este motorul principal care face ca businessul sa functioneze.
Fie ca vine vorba de ingredientele proaspete sau de cele conservate, brandul conteaza! Alegerea produselor alimentare cu traditie, va aduce un bonus bucatariei pe care o gestionezi deci este un aspect de care trebuie sa tii seama la desemnarea colaboratorului care se ocupa de aprovizionare.
Produse alimentare gatite impecabil
Bucatarul este “regele” din bucatarie, deci pentru a miza pe un meci castigator, trebuie sa colaborezi cu un bucatar experimentat, care poate transforma produse alimentare in preparate savuroase si aspectuoase. Pasiunea, experienta si dedicarea sunt cateva dintre elementele cu care trebuie condimentata fiecare farfurie pentru a atrage admiratia si aprecierea clientilor.
Daca esti unul dintre curajosii ce doresc sa dezvolte un business in sectorul HoReCa ai nevoie de consiliere, indrumare si bine inteles de produse alimentare de cea mai buna calitate care sa satisfaca chiar si cele mai exigente gusturi. Astfel vei castiga increderea si apreciarea clientilor, pe care ii vei fideliza.
Pentru mai multe detalii, accesati: https://agromontana.ro/