Detinerea unei locuinte a fost dintotdeauna una din principalele dorinte a unei persoane, deoarece locuinta ofera siguranta, iar in unele cazuri poate fi o sursa de venit sigura. Presidentresidence.ro ofera cele mai bune preturi pentru  garsoniere de vanzare Craiova destinate atat cuplurilor tinere, cat si celor care sunt deja la a doua casa.

O garsoniera de tip Studio este mereu o afacere buna, deoarece investitia initiala nu este atat de mare precum pretul unui apartament cu 2 sau 3 camere si poate costa chiar un sfert din cat costa o casa de tip vila.

Garsoniera este o alege cocheta pentru tinerii fara copii sau pentru persoanele care sunt orientate spre business si cariera. Garsoniera este usor de intretinut, iar costurile sunt mai mici decat la un apartament.

Dezvoltatorul President Residence ofera solutii practice pentru cei care doresc sa locuiasca in frumosul oras Craiova, din sudul Romaniai, unde vremea este mereu favorabila, iar pozitia avantajoasa ofera plimbaretilor accesa rapid la vecinii bulgari sau greci.

Marimea acestor apartamente tip studio poate sa difere in functie de pret si plan arhitectural. Site-ul presidentresidence.ro ofera detalii clare despre fiecare tip de locuinta!

Investitia intr-o garsoniera este o optiune buna in zilele noastre, deoarece poate oferi profituri bune sub forma de venituri din inchiriere. Este o alegere perfecta pentru toti acei tineri investitori care au bani limitati, deoarece este cea mai accesibila proprietate imobiliara din oras.

De interes:  3 motive pentru a folosi o agendă

Daca cumparati o garsoniera intr-o locatie cheie, atunci va fi mai usor sa o inchiriati, deoarece listele potentialilor cumparatori nu fluctueaza rapid. Majoritatea persoanelor care doresc sa inchirieze un astfel de apartament sunt studenti, tineri angajati si cupluri proaspat casatorite. Acesti oameni cauta sa ramana aproape de locul de munca sau de universitate si nu au nicio problema in a locui intr-o singura camera.

Un alt beneficiu al cumpararii unui studio este ca proprietarul trebuie sa cheltuiasca mai putini bani pentru intretinerea si repararea acestuia.

Exista multe alte avantaje ale achizitionarii unui apartament studio, cum ar fi costul mai mic al utilitatii, renovarea rentabila si procedura de revanzare fara efort. Toate aceste beneficii pot fi obtinute numai cu o proprietate situata intr-o locatie excelenta, cum ar fi langa o companie IT, o universitate sau o destinatie turistica. Prin urmare, va sugerez sa nu cumparati o garsoniera intr-o locatie suburbana sau la periferia unui oras, deoarece atunci s-ar putea sa nu fie la fel de atractiv in randul cumparatorilor si chiriasilor.

Expertii imobiliari sugereaza ca un studio situat intr-un cartier bun reprezinta o alegere mai buna decat un apartament mai mare, deoarece castiga o apreciere mai mare a pretului cu timpul. Mai mult, este usor de inchiriat, iar valoarea inchirierii creste si cu timpul. De obicei, venitul din inchiriere printr-o garsoniera este cu 2% mai mare decat un apartament cu doua camere sau trei camere. In plus, este mai usor sa revindeti si sa inchiriati, deoarece lista potentialilor cumparatori si chiriasi nu scade rapid; mai degraba, va ramane stagnanta sau va creste rapid.

De interes:  Eugen Teodorovici: „PSD poate obține 100%”

Una dintre durerile de cap obisnuite cu care se confrunta majoritatea proprietarilor este suportarea costurilor de intretinere si reparatii. Dar cand vine vorba de un studio, povara scade de mai multe ori, deoarece exista doar cateva echipamente si accesorii care ar putea necesita intretinere. Un studio este, de asemenea, o optiune perfecta pentru persoanele ocupate, deoarece necesita mai putin timp si efort pentru curatare.

O garsoniera necesita o cheltuiala mai mica pentru facturile de energie electrica si apa. In plus, este eficient din punct de vedere al costurilor sa gestionati temperatura camerei. Si, chiar si amenajarea si reproiectarea interiorului sunt mult mai accesibile in comparatie cu un apartament traditional datorita suprafetei limitate a covorului.

Din punct de vedere al investitiei, achizitionarea unui studio are sens, deoarece este accesibil si ofera o rentabilitate mai mare a investitiei.  Devenind proprietarul unei garsoniere, puteti obtine venituri regulate prin inchiriere. In plus, necesita mai putin timp, efort si cheltuieli pentru intretinere.

Pentru unii, viata in studio este doar o faza. Pentru altii, un studio este un loc in care vor trai pana la o varsta matura. Daca astazi nu vi se par deloc atractive studiourile, asteptati inca cativa ani. Pozitia  s-ar putea schimba complet! Am spune ca studiourile sunt mai potrivite pentru cumparatorii de case pentru prima data sau pentru investitorii imobiliari, precum si pentru ultima achizitie imobiliara care va servi ca resedinta principala.

De interes:  De ce sa alegi o masina noua?

Din pucnt de vedere financiar achizitionare aunui apartament de tip studio este o investitite inteligenta, deoarece piata imobiliara fluctueaza mereu iar preturile pot creste pe viitor, facand garsoniera o investitie perfecta. In acelasi timp, lund in considera locatia, Craiova este un oras care se dezvolta in fiecare an, iar noile industrii vor fi standardul muncii in cativa ani. Cine are o garsoniera de inchiriat va fi cu siguranta in avantaj, atunci cand studentii din provincie vor cauta un loc unde sa se cazeze.

Presidentresidence.ro ofera o locuinta stabial construita cu cele mai noi tehnici, respectand normele de siguranta, garantand o investitie care poate fi transmisa urmatoarelor generatii.

Locatia avantajoasa face ca presidentresidence.ro  sa fie alegerea numarul unu a multor persoane care doresc sa inceapa o noua viata in sudul Romaniei si sa profite de vremea frumoasa si joburile din zona. O garsoniera este primul pas pe care orice tanar adult ar trebui sa il faca pentru a-si incepe drumul catre independenta financiara si libertate totala!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.