Preşedintele Consiliului Judeţean Timiş, Alin Nica, a anunţat că intră în izolare după ce soția sa a fost confirmată cu COVID-19. Cu doar o zi înainte, acesta s-a întâlnit cu mai mulți membri din Guvern.

Alin Nica a fost vaccinat împotriva COVID-19 în urmă cu o săptămână, dar a anunțat că intră în izolare ca măsură de precauție. Pe 17 februarie şi-a făcut prima doză de vaccin de la AstraZeneca. 

„Începând de astăzi, timp de 2 săptămâni, voi lucra online, de acasă, deoarece soţia mea este confirmată pozitiv la Covid-19 şi suntem izolaţi la domiciliu. Am făcut publică această situaţie deoarece vreau să încurajez respectarea regulilor şi un comportament corect în faţa bolii. Dacă un membru al familiei dumneavoastră se îmbolnăveşte, îndrumaţi-l să apeleze la medic şi să îşi îngrijească sănătatea fără să îi expună la virus pe cei din jur. Slavă Domnului, soţia şi copiii sunt bine, eu la fel, sunt convins că, împreună, vom trece şi peste această încercare. Îmi vor lipsi vizitele de lucru pe teren şi întâlnirile cu primarii însă chiar dacă nu sunt prezent fizic în instituţie sau în judeţ, atenţia şi munca mea sunt în continuare în slujba timişenilor”, a anunţat Alin Nica pe pagina sa de Facebook.

De interes:  Ministerul Agriculturii anunță că a început sezonul de combatere a căderilor de grindină

Nica s-a întors marţi seară dintr-o vizită la Bucureşti, unde a avut o serie de întâlniri cu membri ai Guvernului.

Potrivit unui mesaj postat tot pe rețeaua de socializare, Nica a scris marți că „ fost „întreaga zi, la București, pentru Timișoara. Am vorbit despre stadion și Sala Polivalentă la Compania Națională de Investiții și despre Timișoara capitală culturală europeană la Ministerul Culturii”.

Sursa: Realitatea de Timis

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.